...

Hejhej :) Det kommer tyvärr inget kapitel idag . Har inte orkat tänka igenom ett och det är ju nyår . Så nästa kapitel kommer nästa år istället ;)

I'm beliving in dreams , kapitel 24

- Jo visst , kom då säger han och vi ställer oss upp . Alla i publiken hade satt sig ner så man såg oss ganska bra , Kalle går närmare mig och innan jag vet ordet av det känner jag hans läppar mot mina . Jag hör att Justin slutat sjunga mitt i låten och kollar det och ser honom stå på scenen , gråtande...



Jag förstod vad jag hade gjort , jag hade sårat honom . Jag gillar verkligen honom men om han fortsätter svika mig kan jag ju inget göra . Jag springer ut därifrån och in till närmaste toalett och gråter ut . Jag hör att någon knackar på dörren .
- Nicole , är det du ? Det är Karla .
- Nicole , snälla öppna , säger Josefin
Jag låser upp dörren och dem går in .
- Nicole , hur är det ? Undrar Karla
- Jag vet inte vad jag ska göra , jag önskar vi aldrig hade gått på konserten , säger jag och kollar ner
Vi hinner inte säga mycket mer utan att vi hör Justin , Jaden och Chaz utanför .
- Varför gjorde hon så mot mig ? Säger Justin
- Vem vet , hon kanske gav upp när du svikit henne för femte gången , säger Chaz
- Jag vet ! Jag ångrar mig jättemycket , säger Justin och sätter sig ner och slåt huvudet mot toalettdörren .
Jag , Josefin och Karla blir knäpptysta .
- Varför gjorde du så då ? Undrar Jaden , om du nu älskar henne är det inte meningen att du ska svika henne , inte sant ?
- Jo , jag önskar bara att allt det här försvann nu och att vi kunde börja om från början , det kanske vore bäst om hon aldrig hade träffat mig , säger Justin och man hör att han snyftar lite .
Jag känner att det börjar klia i näsan och jag nyser till . Någon knackar på dörren .
- Vem är det där inne ? Undrar Justin
- Ehm... No , no comprendo mi amor .. ehm mi amigo , säger Josse ljust
- Du .. jag känner igen din röst Josse , säger Jaden och försöker öppna dörren
- Ne , det är ikke nagon har , säger Karla och vi tre börjar skratta .
Jag hade aldrig haft så kul i hela mitt liv .
- Hörru dudu jag sitter faktist på toan här , säger jag med mörk arabisk röst .
Vi hör att dem fifflar med låset och vi förstod att dem snart skulle öppna . Vi hörde att dörren öppnas och vi gör det snabbaste vi kommer på , vi springer ut på direkten och springer iväg . Vi vänder oss om och ser att dem följer efter oss . Jag känner att det börjar bli lite halt och snubblar till .
Jag vänder mig på rygg och ser att Justin redan hunnit fram och ställer sig över mig och kollar på mig .
Jag känner att jag rodnar och kollar åt sidan . Han sätter sig ner och tar mitt ansikte i sina händer och kollar på mig . Jag blir helt svag för hans underbara bruna ögon . Jag känner att mina ögon börjar fyllas med tårar och försöker putta bort honom men han håller sig kvar . Han lutar sig mot mig och viskar .
- Snälla förlåt mig , jag har inte riktigt varit mig själv på sistone och jag har inte kunnat prata det med någon utom Selena , hon och jag är som syskon så jag behövde henne , snälla förlåt mig
sen kollar han på mig och jag ler . Han ler tillbaka och lutar sig fram och kysser mig . Det blev en väldigt lång kyss och det var den bästa kyssen jag haft . Jag reser mig upp och ger han en kram och känner hur tårarna börjar rinna igen .
- Älskling hur är det ? Undrar Justin och kollar på mig
- Jag .. jag måste gå , svarar jag och jag börjar gå ut , med Josefin och Karla i hälarna . Vi gick hem till mig och jag sjönk ihop i sängen och suckade tugnt .
- Vad ska jag göra ? Säger jag till Karla och Josefin , om jag väljer Justin som jag älskar kanske Kalle tror att jag utnyttjar honom , men jag vill ha Justin , inte Kalle .
- Jag förstår ditt läge , men Justin älskar dig med hela sitt hjärta , jag vet han kanske sårat dig en massa , men ni passar så himla bra ihop , detta kan inte vara slutet !? , säger Karla
- Nej , men vad ska jag göra , det finns milijontals tjejer där ute som han kanske blir tillsammans med , glömmer bort mig och ..
mer hinner jag inte säga fören Josefin ropar på oss .
- Nicole , Karla , Justin är på TV härnere på en intervju komkom !! skriker hon
Vi går ner och sätter oss i vardagsrummet och kollar .

- Jo Justin , det har gått många rykten om dig och en viss tjej , är det någoting mellan er eller ? Undrar programledaren
- Hon är bara ett vanligt fan som hänger efter mig dagligen , är lite jobbigt men man får väl stå ut , svarar han och ler

Jag , Karla och Josefin blir helt chockade och står med öppen mun . När det sen blir reklam ringer min mobil och jag svarar:

- Hallå , svarar jag med en stor klump i halsen
- Hej , det är Justin , bli inte arg nu men jag blev tvungen att säga som det var i den där intervjun , säger han snabbt
- Hur visste du att jag kollade på intervjun ?
- Man tror väl det man tror , svarar han och skrattar
- Men varför Justin , varför ?
- Det är ganska svårt att vara kändis , om du fortfarande var kändis hade du vetat hur jag har det men nu vet du ju inte det eftersom din karriär är över förgått !
- Och hur vet du om den är över förgått !! Säger jag lite argt
- Nej , den behöver inte vara förgått men snälla Nicole lyssna nu på mig , jag ångrar det jag sa och så fort jag går in igen ska jag berätta för alla , jag lovar .
- Jag bryr mig inte vad du tänker göra , håll det hemligt eller hur du nu vill , säger jag och lägger på och går in till dem andra igen . Efter ett tag börjar programmet igen och jag är lite nyfiken på vad han tänker säga.

- Så Justin , du sa alldeles nyligen till mig att du ville erkänna något , vadå för nåt ?
- Jo , det är såhär att jag har gått runt och dejtat en tjej ett bra tag nu , jag har svikit henne en massa gånger och ångrat det stort , hon är mitt liv och jag älskar verkligen henne mer än nåt annat , jag hoppas hon förstår det , säger han

Dem där orden värmde verkligen och jag log för mig själv .

- Men berätta nu , vem är hon ?
- Hon heter Nicole , hon som vi pratade om innan , säger han och kollar ner

Man hör en massa som skriker och säger oohh ! Och skriker du är min och massa annat , men jag vet att han är min och kommer alltid vara det . När showen är slut ringer han mig igen .

- Hej sötnos , svarar jag
- Så du kollade på slutet , säger han
- Hur kunde man missa det , jag fattar inte att du har berättat det för hela världen nu
- Man måste ju om man inte vill förlora den man älskar
- Du är så gullig
- Juste , det är ju jul om 2 dagar och jag har köpt perfekta julklappen till dig , du kommer att älska den lovar
- Det tror jag säkert , men jag ska gå och handla med Josefin och Karla nu , men du kan väl komma till mig sen ikväll ? U
- Självklart , puss !
- Puss

Vi lägger på och jag går in till dem andra .
- Nå , är allt bra mellan er nu ? Undrar Karla
- Ja , allt är bra mellan oss , men nu ska vi åka och handla , jag måste köpa perfekta julklappen till Justin .
Vi tar bussen ner till centrum och går först in i en klädaffär .
- Vad tror ni Justin skulle gilla då ? Undrar jag och börjar kolla igenom lite grejer
- Jag vet inte , han har ju nästan allt så det blir ganska svårt , svarar Josefin
- Ge honom något som visar din kärlek till honom , säger Karla
- Jag vet perfekta presenten då , säger jag och börjar gå mot mataffären .
Dem sålde en massa saker där , inte bara mat nu under julen utan massa andra prydnader och så . Jag tog en sak jag hade tittat på ganska länge och visade för mina kompisar .
- Vad tycker ni om den här ? Undrar jag och håller upp en stenformad hjärta där det står " Tack för att du finns"
- Den blir ju perfekt ! Han kommer älska den , säger Karla
Vi går och betalar för den och åker sen hem . Jag skriver en liten lapp , lägger den i kartongen hjärtformade stenen var i och slår sen in den . Han tror det är något stort men det är bara en liten lapp däri .
- Vad stod det på lappen nudå ? Undrar Karla
- Nja .. det får ni inte veta än , säger jag och blinkar och kastar mig i sängen . Precis då knackar det på dörren och jag går och öppnar och där står Justin med en ros i handen .
- Här , säger han och ger mig rosen
Jag går närmare honom och vi börjar kyssas . Han är världens romantiska kille .
Vi går sen upp på mitt rum . Klockan hade blivit rätt mycket och jag var trött .
- Ni kan få sova här en extra dag om ni vill , säger jag till Josefin och Karla .
- Visst , om Chaz får sova här med , säger Karla glatt och blinkar
- Och Jaden , säger Josefin
- Självklart , svarar jag och Justin går och ringer dem .
Efter kanske 10 minuter en kvart sådär är dem här och allt går till gäststugan . Jag och Justin gjorde samma sak som förra gången , när alla hade somnat gick vi sen upp till mitt rum där vi kunde få vara lite ifred . Vi lägger och ner i sängen och jag lägger mig över honom och kollar på honom , han är bara för underbar . Jag lutar mig fram och kysser honom .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Hon är bara för underbar ! Jag hoppas hon kommer gilla julklappen jag har köpt till henne . Vi fortsätter att kyssas och det känns så bra att ha henne här och inte vara osams . Vi slutas kyssas och vi bara lägger oss ner och kollar på varandra . och tillslut så somnar vi .

2 dagar senare / julafton

Jag vaknade av att solen trängde in i mina ögon , äntligen en ljus vinter . Jag och Chaz hade checkat ut från hotellet igår , vi ska bo hos Nicole tills det är dags att åka tillbaka till Atlanta . Jag kollar om Nicole är vaken men hon ligger och sover så sött . Jag går in till badrummet och tar en dusch sen byter jag om till en vit t-shirt och ett par jeans . Jag plockar fram en liten ask jag hade i väskan och lägger den brevid Nicole , sen går jag ner och gör lite frukost till oss , Mackor med smör , ost och skinka samt apelsinjuice .

NICOLES PERSPEKTIV:
Jag vaknar nästa morgon och kollar åt sidan , Justin är inte där utan en ask istället . Jag öppnar asken och ser ett hjärthalsband och det står något graverat på den " Jag älskar dig min prinsessa och glöm aldrig bort det" Jag kände att jag fick tårar i ögonen , han var bara bäst . Jag gick in i badrummet och tog en dusch , sen satte jag på mig ett lilla linne och ett par svarta tights och ett par vita knästrumpor och en vit kofta och tar på mig halsbandet , sen går jag ner till Justin . Jag ser att han hade gjort en underbar frukost med tända ljus och allt , det var så romantiskt . Jag kollar efter Justin men känner sen två armar komma upp bakom mig och hålla om mig . Jag vänder mig och och kollar Justin och kysser honom lite lätt på halsen , han är svag för det .
- Jag ser att du sett halsbandet , säger han och ler
- Ja och jag älskar det , du är så undebar ! Säger jag
- Jag älskar dig Nicole , du kommer få en extra julklapp av mig säger han och håller fram ännu en ask .
Jag öppnar asken och ser en nyckel , jag tittar förvånat på Justin .
- Det är nyckeln till våran nya lägenhet ....

Sådär nu är kapitel 24 klart , blev väldigt långt eftersom jag hade många idéer men blev nöjd med sista , vad tycker ni ? Kommentera nu . Hur tror ni hon kommer reagera , kommer hon tacka ja eller nej .. hmm får ni nog  veta i nästa kapitel ;)

I'm beliving in dreams , kapitel 23

jag älskar verkligen honom !
- Du får aldrig lämna mig , säger jag och somnar sen....


Jag vaknar nästa morgon och hör Justin inne i badrummet och duschar . Jag försöker somna om men Justins mobil ringer hela tiden . Jag går fram dit och ser på displayen att det står Selena ♥ och hon har ringt och smsat , jag kollar smsen medans han är duschar , liksom vad kan det stå ?
" Ja jag saknar dig också , saknar alla stunder med dig och vi måste träffas snart puss / Selena "
Jag blir nyfiken på vad Justin har skrivit till henne så jag går in på skickat och läser senaste
" Jag ligger i min säng och har tråkigt , tänker på dig och saknar dig , jag måste träffa dig , jag älskar dig puss / Justin"
Jag känner hur tårarna börjar brännas och jag lägger bort mobilen och lägger mig ner och försöker hålla bort tårarna , hur kunde Justin göra såhär mot mig ? Han har svikit mig en massa och nu sviker han mig igen , nej nu är det nog , jag ber honom gå och ska aldrig träffa honom igen , jag går mot badrumsdörren och är påväg att knacka när han öppnar dörren klädd i bara handuk runt midjan , hela jag blir svag men NEJ han har svikit mig .
- Godmorgon sötis ! säger han och ger mig en puss på kinden . Jag vägrar ge honom ett svar utan springer bara ut ur rummet och ner från trappan men krockar i Chaz .
- Vad har hänt ? Varför gråter du ? Vart är Justin ?
- H-han är inne på mitt rum , säger jag och sätter mig ner och börjar storgråta . Karla kommer in genom dörren .
- Nemen Nicole , varför gråter du ? Säger hon och springer fram till mig och försöker trösta mig  , Chaz gå upp och prata med Justin han kanske kan prata med dig eller nåt . Chaz går upp till Justin och jag förklarar:
- J-jag trodde allt var okej mellan oss men sen läser jag hans sms på morgonen som han fått medans han var i duschen , och han hade skrivit till Selena Gomez att han älskar henne , saknar henne , vill  träffa henne , säger jag och försöker torka tårarna , jag kollar mot Karla och ser att hon är helt stum .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag håller på och klär på mig och tänker på hur jag ska lyckas smita undan för att kunna träffa Selena idag , jag vet jag kanske sviker henne men om hon inte vet nåt blir väl inte hon sårad , eller ? Chaz kommer in .
- Varför gråter Nicole där nere ? Undrar han
- Va gråter hon ? Mer hinner jag inte säga fören min mobil piper till . Jag har fått ett sms och kollar på Displayen flera meddelanden och samtal från Selena .
" Gubben varför svarar du inte ? Säg till Nicole att du ska träffa din manager eller nåt , jag saknar dig och måste ha dig här , snälla jag älskar dig också puss / Selena "
- Vad handlar det där om !? Undrar Chaz som sett smset bakom mig .
- Näe .. ingeting
- Sviker du Nicole igen ?? Varför men hur dum får man vara , ifall hon får reda på detta kommer hon aldrig förlåta dig , du var nära på att förlora henne Justin senaste gången , vill du uppleva det igen ? Chaz tänker en stund och säger sedag .
- Jag tror hon redan vet om det
- Va , varför tror du det ? Undrar jag och känner hur det hugger till i magen
- Varför skulle hon annars vara där nere och gråta just nu ? Fräser han åt mig .
Jag känner mig lite elak just nu , jag packar ner det sista i en väska och går sedan ner till henne , Karla , Jaden och Josefin är där nere i vardagsrummet och försöker trösta henne . Jag går fram till dem och alla kollar på mig .
- Hur vågar du komma nära Nicole , gå , GÅ !! Skriker Josefin på mig och puttar bort mig mot dörren och smäller igen den . Jag bankar hårt på dörren men ingen öppnar .
- Fan , fan , FAN ! Skriker jag rätt ut och börjar gå mot mitt och Chaz hotell , jag stannar upp när jag hör en dörr öppnas bakom mig , och det är Josefin , Jaden och Chaz med sina grejer och min väska . Dem kommer alla fram till mig utom Josefin som går åt andra hållet mot sig . Jag suckar , ingen chans att göra saken bättre .
- Du , vi går till hotellet , finns inge mer vi kan göra , säger Jaden och vi börjar gå . På vägen möter vi Kalle som går åt motsatt håll .
- Du , Kalle var det väl ? Säger jag och stoppar honom .
- Ehm...ja , Kalle tittar förvånat på mig
- Vart är du påväg ?
- Det har inte du och göra , säger han och börjar gå , Jag försöker springa mot honom men Chaz och Jaden stoppar mig .
- Han har inte gjort något fel , kom nu , säger dem och drar mig mot hotellet . Jag tittar med tårfyllda ögon mot Nicoles dörr , där hon står och kramar Kalle .

NICOLES PERSPEKTIV:
Det kändes bra att Kalle fanns där när jag behövde honom , han bor ju inte så långt härifrån så det tog inte lång tid innan han kom , jag kramade honom och blev genast mycket gladare . Vi gick in till mig och Jag och Karla gjorde lite te och mackor . Sen satte vi hos ner vid bordet och pratade om en massa . Dem sa en massa posetiva saker om det hela och negativa och roliga , man kunde inte få bättre vänner . Efter ett tag så tänkte inte jag på Justin mer utan hade kul med Karla och Kalle istället . Vi bestämde oss sen att Kalle och Karla skulle sova hos mig så vi gick hem till dem och hämtade deras grejer och gick sen tillbaka . Vi flummade och skojade hela tiden , vi sjöng , dansade , lekte och hade bara så roligt . Allt förstördes sen när Karlas mobil ringde och det var Justin .
" Vill du prata med honom?" Viskar Karla till mig
Jag skakar snabbt på huvudet och sätter mig närmare Kalle som håller om mig .
- Nej hon kan inte prata just nu .. nej tyvärr hon har ingen mobil som du kan nå henne på och nej hon vill inte träffa dig igen adjö , sa hon artigt och la på , vi alla tre började skratta och jag förstod inte hur mycket jag hade saknat Kalle fören nu . Justin kan lika gärna bli tillsammans med Selena , jag har en massa vänner som aldrig sviker mig och det är jag glad över .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag började direkt packa ner resten av mina saker när jag kom dit , jag orkade inte med mig längre , om Nicole inte vill ha mig i sitt liv kan jag lika gärna flyga tillbaka .
- Men Justin , konserten då ? Den vi ska ha ikväll , säger Jaden
Juste fan , konserten , nu blev jag ju tvungen att stanna kvar 1 dag till .
Jag kollar klockan och ser att den är 5 och showen börjar halv 8 , vi alla går mot bilen och jag börjar köra mot stället vi ska uppträda och börjar förbereda mig .

NICOLES PERSPEKTIV:
- Jo , nu kanske detta är ett dåligt läge eller så , men innan allt detta hände hade jag köpt 3 biljetter till hans konsert idag .. fast nu vill du nog inte följa med , säger Kalle plötsligt och tittar ner mot marken .
Jag blir chokad , han gillade mig fortfarande .
- Du , jag vill jättegärna följa med , men inte för att få träffa Justin säger jag och reser mig upp .. utan att få hänga med sina polare säger jag och tar en kudde och slår Kalle med den , han och Karla fattar och vi börjar ha kuddkrig , tillslut ger Karla upp och går på toan , under tiden lägger jag och Kalle oss på sängen . Jag lägger mig över honom och tittar honom rakt i ögonen , dem är så fina , blåaktiga .
- Du kunde inte sluta tänka på mig va ? Säger jag och blinkar
Jag ser att han rodnar .
- Nej inte direkt , jag gillar dig verkligen Nicole , men jag förstår om du inte gillar mig , svarar han och ler
Jag ler tillbaka och ger honom en kyss .
- Vi måste käka nu om vi ska hinna till konserten , säger Karla som precis kommit ut .
Vi alla går ner och jag gör iordning pasta och köttbullar , när vi är klara är klockan halv 7 och vi börjar åka mot konserten . Det var väldigt många skrikande fans där , bla Sandra och Josefin . Dem kommer fram till oss .
- OMB , fattar ni att Justin Bieber ska ha konsert , skriker Sandra och skuttar upp och ner , hon och Josefin hade på sig varsit JB - t-shirt och ett par jeans , sen hade Sandra en skylt där det står I have bieber fever !! jag ler mot dem och ser sen att dem börja öppna dörrarna . Jag tänker inte på att ställa mig längst fram nu utan går långsamt in , denna gång får vi sittplatser vilket är skönt för jag orkar inte stå . En stund senare släcks alla lampor och Justin Bieber kommer in , man ser att han inte är så värst glad . Han börjar sjunga på One time och alla tjejer blir helt hysteriska , alla utom jag förstås , jag kollar knappt på konserten utan kollar bara ner mot marken .
Sen hör jag Justin säga:
- Denna låt vill jag sjunga för en mycket speciell person , jag har svikit henne , sårat henne men framför allt har jag älskat henne , eller det gör jag ju fortfarande , men jag önskar hon kunde förlåta mig , så denna låt tillägnar jag Nicole , mitt livs kärlek säger han och börjar sjunga på That should be me . Jag tittar upp och ser att han gråter lite försiktigt . Jag vet inte om jag kan förlåta honom än .
- Du , jag orkar inte vara här längre , kan inte vi gå ? Säger jag till Kalle
- Jo visst , kom då säger han och vi ställer oss upp . Alla i publiken hade satt sig ner så man såg oss ganska bra , Kalle går närmare mig och innan jag vet ordet av det känner jag hans läppar mot mina . Jag hör att Justin slutat sjunga mitt i låten och kollar det och ser honom stå på scenen , gråtande...

Förlåt att jag knappt skrivit nåt , men det har varit jul och har varit upptagen och så . Hade fått slut på idéer men fick lite idéer sen . Fast jag ska snart sluta med denna och påbörja en annan som jag har skrivit :) Tycker faktist den är ganska bra , Men kommentera nu , vad tror ni kommer att hända , kommer dem att glömma varandra eller kommer dem tillslut leva lyckliga i alla sina dagar ??

Ska jag börja om .. ?

Hejsan :) Jo nu är det såhär att först vill jag säga god jul på er ! Och för det andra vill jag säga att jag har slut på idéer till nya kapitel , ska jag göra en ny berättelse eller vad tycker ni ? Eller ska jag låta någon annan få gästblogga och få skriva ett kapitel eller två , vad tycker ni?

KOMMENTERA NU VAD NI TYCKER !!

Svar på tal - tidtidtid

Karro ;) om I'm beliving in dreams , kapitel 22:
Asså ni skriver att hon (Josse) är där efter 5 minuter men hon bor 20 minuter ifrån säger hon senare till Jaden???:s :O:)
Svar: Jo vissa kanske tänker vilken fail det blev , men som det stod när dem pratade i telefon så sa hon ju att hon sitter i bilen och är snart framme hos Nicole inte sant ? :) Man kanske missar sånna bitar jag vet men sånt händer ;)

Snart har jag jullov då blir det en massa uppdatering jag lovar !!

I'm beliving in dreams , kapitel 22

NICOLES PERSPEKTIV:
Det blir perfekt ! Nu ska jag bara komma på något att ge till honom i julklapp .. hmm .. han har ju nästan allt , men vill ge honom något speciellt...


Precis när vi kom hem så ringde min mobil .
- Hallå?
- Hej , det är Josefin !
- Hej
- Vad gör du för nåt ?
- Är med några vänner , självdå?
- Äsch inget , men skulle inte du jag och Karla kunna vara på fredag och sova hos dig ?
- Jo visst det skulle vara jättekul .
- Vad bra , men ring mig imorgon , pusshej
Vi lägger på och jag går in i vardagsrummet till dem andra .
- Nu kör vi wii tycker jag , säger Justin och håller upp min pappas hockeyspel , jag är ju inte direkt så förtjust i hockey , men visst kan jag köra det.
- Visst okej , svarar jag och sätter igång . Först börjar Justin och Chaz möta varandra och Justin vinner , sen kör jag och Karla och jag vinner och sen möter vinnarna varandra . Justin är väldigt duktig på det här spelet men jag vann med 40-39
- Haha vill ni ha middag nu ? Säger jag och går mot köket för att göra iordning lite mat .
- Mums , det vore gott säger Justin och kommer fram till mig och håller mig om midjan .
Jag börjar göra iordning spaggethi och köttfärssås .
När det är klart sätter sig alla ner och börjar äta .
- Du Nicole , jag hade tänkt ha en konsert här borta vid globen , och Jaden Smith ska komma hit , är det okej om han också får bo här? säger Justin och kollar på mig
- Jaden smith ? Ja men självklart , fast ni alla 3 kan ju bo i vår gäststuga om ni vill ?
- Men jag vill ju vara med dig , säger Justin och gör sin puppyface
- Jaja , jag och Karla kan också sova där då , svarar jag och blinkar
När vi ätit klart tar vi ut alla våra grejer till stugan och gör lite mysigt och fint . Sen sätter vi oss ner och pratar en massa .
Efter ett tag är klockan 10 och jag går och lägger mig i en av sängarna och Justin lägger sig brevid mig .
Chaz och Karla lägger sig i den andra sängen och somnar , jag ler och tänker att jag aldrig kan få ett bättre liv och sen somnar jag .
När jag vaknar nästa morgon är det fredag och studiedag , yes nu har jag mer tid med Justin !
Jag ser att dem andra redan har gått upp och ser en lapp på Karlas säng.
" Hej , vi har åkt för att hämta Jaden Smith på flygplatsen men Justin ville inte väcka dig för han tyckte du var för gullig , aww ... så vi åker och hämtar honom men vi är hemma om ca 15-20 minuter , puss ! Karla"
Jag ler och går och fixar iordning mig , sminkar mig , klär på mig , äter frukost , städar lite , sen hör jag dörren till stugan öppnas och dem kommer in , jag ger alla en kram (även Jaden) och sen ringer min mobil .
- Ja hallå ?
- Hej , det är Josefin
- Hejsan
- Jag sitter i bilen nu och är snart framme hos dig
- Okej , vi är i min gäststuga , duvet ? Och vi kommer vara lite mer än 3
- Okej , hur många kommer vi vara då ?
- 6 pers
- Jaha oj , vilka är det då , förutom du , jag och Karla
- Det blir en överasskning säger jag , kom nu
- Okej , pusshej
Hon lägger på .
- Vem var det ? Undrar Jaden
- En kompis till mig , hon ska också sova över här , svarar jag och ler
- Vem är det ? Undrar Karla
- Det är Josefin
- Är hon snygg ? Undrar Jaden
- Hon ... ser väl bra ut , jag är inte direkt lebb så kan inte svara på det
5 minuter senare knackas det på dörren och Justin går och öppnar .
Man hör när han öppnar dörren och hör sen:
- Justin Bieber ? OMB !! Sen hör man ett duns , vi springer dit och ser att hon svimmat , jag och Karla skrattar lite och sen bär vi in henne och lägger henne på en av sängarna , vi hämtar lite vatten och sköljer hennes ansikte med det och hon vaknar .
JOSEFINES PERSPEKTIV:
Aj mitt huvud ! Jag tar mig om bakhuvudet och vrider och ser Justin Bieber sitta brevid mig och kolla på mig , då var det alltså ingen dröm att Justin Bieber öppnade dörren , jag kollade vidare och såg Karla , Nicole , Chaz och .... Jaden Smith ! Omg jag älskar honom !
- Hur är de Josse? Undrar han
- Det är bra , svarar jag och ler
- Du Nicole , jag hade väl rätt hon var snygg säger han till henne och jag känner att jag blir röd om kinderna .
- Ja , nu när alla är här kan vi väl hitta på någoting kanske , säger Justin .
- Ja som vadå ? Undrar Karla
- Ja som ..som ... ähm .. jag det kan man undra , säger Justin och ler
- Jag tycker vi åker till laserdom , säger jag och sätter mig upp .
- JA!! Ropar alla och börjar gå mot hallen och ta på sig ytterkläderna .
Vi alla åker i Justins bil , lite trångt men det får duga . Jag sitter mellan Karla och Jaden så det är bra !
- Så , vart är det du bor någongstans ? Undrar Jaden
- Jag bor bara 20 minuter bort härifrån , borta vid skånsta , svarar jag och ler
- Okej , coolt , så kommer du på våran konsert imorgon kväll eller ´?
- Jag vet inte , har inte några biljetter
- Det är lugnt , Justin har fixat VIP till er alla , säger han och blinkar
- Ja , men då kommer jag ! Säger jag och skrattar
När vi sen är framme har vi skitkul allihopa och tjejerna vann självklart  , efter det går vi och äter på ett hamburgarställe .
NICOLES PERSPEKTIV:
Det är så kul att ha alla här och hitta på något , mitt liv kan aldrig ha varit bättre .
Jag kollar mot Karla och Chaz och ser att dem sitter och pratar och har kul , jag kollar mot Josefin och Jaden och ser att dem också har väldigt kul och pratar och skrattar , jag kollar mot Justin och ser att han mumsar i sig hamburgare som om det var den sista som fanns , kan inte han  vara lite pratglad åtminstone . Jag fortsätter äta min hamburgare i tystan ro och sen åker vi hem till mig efter det . Alla är helt slut och alla vill helst lägga sig ner och vila , det fanns bara 2 sängar i gäststugan så jag gick in till huset och hämtar 2 madrasser som jag sen lägger brevid varandra med ett lakan och täcken och sånt .
- Jaha , där får ni sova då , säger jag och kollar mot Jaden och Josefin , dem kollar på varandra och blir lite röda i ansikterna . Vi alla sätter oss ner på madrasserna med chips och läsk och kör lite kortlekar , sen går vi och lägger oss , Josse och Jaden på madrasserna , jag och Justin i ena sängen och Karla och Chaz i andra sängen . Jag och Justin ligger och kollar på varandra ett tag .
- Du , jag vill helst bara vara själv med dig , viskar han i mitt öra
- Vi kan gå in till mitt rum sen när alla har somnat , viskar jag tillbaka , han ler och pussar mig på pannan . När sen vi ser att alla har somnat går vi in till huset och går upp på mitt rum och lägger oss i sängen . Vi håller om varandra och bara myser , jag älskar verkligen honom !
- Du får aldrig lämna mig , säger jag och somnar sen....

Förlåt att det tagit ett tag med kapiteln men jag har bara inte orkat skriva och har inte haft några idéer men en kompis till mig kom på en massa idéer (lite överdrivna menmen) Nu har ni det och nu får ni gärna ta och kommentera ! :D

I'm beliving in dreams , kapitel 21

Vi satte igång en film som hette Terabitia , jag och Justin satt i min säng och myste och Karla och Chaz satt i Karlas säng och myste . Allt var perfekt ..



När vi bara satt där och mös och jag tyckte att jag var lycklig lottad ringde min mobil . Jag kollade vem det var och
såg att det var Kalle .
- Jag måste ta det här ! Sa jag till Justin och gick ut
- Hej Kalle !
- Hej sötnos ! Vad gör du ?
- J-jag kollar på tv , självdå ?
- Nja , inte så mycket , vill du kanske hitta på något ?
" Ja just det ! Ha var ju sjuk idag , därför vet han inte om Justin "
- Jag vet inte ! Jag har en massa läxor att göra som jag inte har gjort .
- Jaha .. han lät lite besviken
- Men jag kan komma över till dig i typ en halvtimme eller så om du vill ?
- Visst ! Skulle vara kul
- Okej , jag kommer till dig då , puss . Jag lägger på och går in till dem andra .
- Jag måste gå iväg , min syster ska till en kompis men hon vågar inte åka buss själv , är det okej ?
- Ja visst , men jag kan köra henne om du vill ? Säger Justin
- Nej det är okej , svarar jag och ler , hejdå !
Jag går ut genom dörren och börjar gå till Kalle , det är inte särskilt långt härifrån .
Jag knackar på dörren och Kalle öppnar .
- Hej ! säger han och kramar mig
- Hej , hur är det med dig ?
- Nja sådär , kommer inte imorgon heller tyvärr .
- Jaha vad synd , säger jag
Vi går in och sätter oss vid vardagsrummet och kollar på tv .
Jag kunde inte koncentrera mig utan tänkte bara på hur jag skulle förklara för Kalle att jag var tillsammans med Justin nu .
Jag tror han märkte att nåt var fel .
- Hur är det ?
- Det  det är en grej jag vill prata med dig om , svarar jag och kollar ner .
- Vad är det du vill prata om ? Undrar Kalle och stänger av tvn
- Jo alltså , du vet att Justin kom till sverige , han var ju vid bowlinghallen
- Ja ..?
- Och liksom , dagen efter kom han till min skola , för att be om ursäkt
- Jag visste det ! Du är tillsammans med honom igen eller hur ?
- Mm...säger jag lågt
- Det är lugnt ! säger han och ger mig en kram .
- Vad bra ! Jag tycker du är en underbar kille , men jag gillar Justin och har alltid gjort det , säger jag
- Du Nicole .. det är okej ! säger han och ler.
Jag ler tillbaka .
- Du jag måste tillbaka  , säger jag och börjar gå mot utgången . Jag ger Kalle en kram innan jag börjar gå hem .
När jag kommer hem går jag upp till mitt rum och ser att alla sovit , jag stänger av filmen som fortfarande är på och byter om
till mini shorts och ett linne och lägger mig sen brevid Justin och somnar .
JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag vaknar nästa morgon av att ha solen i ögonen . Jag kollar på Nicole som ligger brevid mig och ler , hon är för söt .
Jag kollar Karlas säng och ser att den är tom , jag tar på mig mina byxor och går sen ner till köket .
Där sitter dem och äter .
- Godmorgon , säger Karla
- Godmorgon , svarar jag  , vart är Nicoles föreldrar ?
- Dem skulle åka iväg och dem kommer vara borta hela dagen så vi är ensamma , säger Karla och ler
Jag hör någon gå i trappan och ser Nicole komma ner med tovigt hår och blek i ansiktet .
- Godmorgon beautiful ! säger jag och ger henne en puss på munnen .
- Godmorgon , svarar hon och går sen till kylskåpet och plockar fram något att äta .
Efter att alla ätit och är mätta bestämmer vi oss för att gå ner till havet och åka skridskor .
Chaz och jag fick låna av Nicoles pappa och brorsa . Sen går vi ner dit .
Jag har aldrig varit särskilt bra på skridskor även om jag gått på hockey , men Nicole , hon åker som en prinsessa .
Jag åker fram till henne och håller om henne bakifrån . Vi åker runt tillsammans och dansar sammtidigt .
Trillar lite då och då men det är jättekul . Vi hade tagit med oss lite picknik , varm oboy , bullar , kakor , vindruvor och massa sånt så efter
att vi hade åkt lite så satte vi oss ner på en filt alla 4 och började äta . Jag kunde aldrig haft roligare stund .
Påvägen tillbaka pratade jag med Nicole och Chaz med Karla
- Du jag undrar , hur länge ska du stanna i sverige ?
- Berorpå hur länge du vill att jag ska stanna , svarar jag och lägger armen om henne medans vi går
- Du kan gärna stanna till nyår , svarar hon och ler
- Gärna för mig , om dina föreldrar går med på det förstår säger jaoch blinkar .
- Haha , det gör dem nog , svarar hón ler
NICOLES PERSPEKTIV:
Det blir perfekt ! Nu ska jag bara komma på något att ge till honom i julklapp .. hmm .. han har ju nästan allt , men vill ge honom något speciellt...

Ganska kort men ville fråga er en grej .. vad tycker ni Nicole ska ge Justin ? Kommentera !

I'm beliving in dreams , kapitel 20

Efter det har vi matte .. Under matten lyssnade jag på musik som alltid , jag satt och gjorde tal efter tal , sen känner jag en hand mot min axel , karla sitter brevid mig så jag kollar på henne och hon pekar mot dörren , jag kollar dit och ser Justin stå där helt anfådd ...


Jag stängde av musiken och hörde att massa sa: omgomg justin bieber omg
- Jaha och vem är den här unga mannen då? undrar min mattelärare
- Jag är Justin Bieber och jag undrar om jag kan få prata lite med Nicole
Min lärare kollar på mig och jag kollar ner och skakar försiktigt på huvudet .
- Det går tyvärr inte , hon håller på med ett prov , svarar hon (hon ljuger lite)
- Men kan jag få prata med Karla då ? Undrar han
Min lärare kollar på Karla och hon nickar
- Visst !
Jag ser Karla gå ut och hon och Justin sätter sig vid en bänk där ute .
Alla i klassen går fram till fönstret så dem kan se vad som händer .
- Är det tillsammans eller ? undrar en
- Tänk om dem ska kyssas ? undrar en annan
jag orkar inte lyssna på dem utan tar på mig hörlurarna och fortsätter jobba .
KARLAS PERSPEKTIV:
- Vad är det du vill Justin ?
- Jag vill ha tillbaka Nicole , snälla säg hur jag ska göra för att få henne tillbaka.
- Jag tror inte hon vill ha dig tillbaka , hon vär nöjd med sitt liv och skaffat sig en ny kille.
Man såg hur det sved inuti Justin
- Snälla du , du är den enda hon liter så snälla hjälp mig , han börjar gråta
- Jag vet inte , hon är ganska svår att övertala , men jag kanske kan försöka komma på något .
- Tack svarar han och ger mig en kram och blir mycket gladare .
- men Justin gå nu , ge mig ditt nummer så ringer jag dig sen , säger jag
- Ja okej , han ger mig hans nummer och går sen ut , där Chaz står , jag ler mot Chaz och går sen in igen .
Så fort jag kommer in får jag en massa frågor.
- Är ni tillsammans ?
- Vad ville han ?
- Frågade han på dig ?
Jag svarade nej på alla frågor och gick sen och satte mig .
- Vad ville han undra Nicole och hon tittar på mig , jag ser att hon har gråtit .
- Han bad mig att försöka göra så han fick tillbaka dig , svarar jag
Nicole tittar ner i matteboken och ritar ett hjärta och inuti står det J.B
- Du älskar honom fortfarande eller hur ? Säger jag
- Aa , fast han sårade mig , men jag saknar honom , hans doft , han läppar , han leende , hon börjar gråta ännu mer och springer sen ut och in på toan .
NICOLES PERSPEKTIV:
Jag stängde in mig själv på toan och bara grät , jag grät och grät .
Jag hörde någon knacka på dörren .
- Vem är det där inne ? Det var Justin
Jag torkade mina tårar och låste sen upp dörren och gick ut .
När Justin såg mig blev han glad .
Jag sprang fram och kramade honom .
- Förlåt , förlåt för att jag gjort mot dig Nicole , du är den enda för mig det vet du
- Jag älskar dig också jag kollar honom djupt i ögonen och vi kysser varandra .
Det var underbart att få känna hans läppar igen .
- När slutar du idag ? Undrar han
- Jag slutar 4
- Okej , jag och Chaz kommer och hämtar dig och Karla då , eller ja måste hyra en bil först
men sen åker vi hem till dig , vill ha en liten myskväll med dig , jag köper glass och läsk , chips och massa sånt , blir det bra ?
- Det blir jättebra! jag ger honom en puss på munnen och vi säger hejdå .
Sen går jag in till matten igen , såg att alla hade stirrat men jag bryr mig inte , jag var glad att jag hade Justin igen.
Dagen gick väldigt fort idag , kanske för att jag tänkte så mycket på ikväll .
Jag såg en röd cab köra in och det var Justin och Chaz , jag och Karla satte oss där bak och dem körde hem
till mig .
När vi kom hem hälsade jag på mina föreldrar och presenterade Justin och Chaz .
- Skulle dem kunna få sova här ikväll ? Undrar jag
- Visst ! Svarar min mamma och ler
Vi går upp på mitt rum .
Justin hade hyrt 5 filmer och köpt en massa snacks . Mums !
Vi satte igång en film som hette Terabitia , jag och Justin satt i min säng och myste och Karla och Chaz satt i Karlas säng och myste . Allt var perfekt ..

Min kompis ville att jag skulle göra ett till kapitel så kör till ! Vad tycks ? Kommentera !
Inge mer kapitel idag , har kört 4 det räcker väl ? ^^

I'm beliving in dreams , kapitel 19

- Inte direkt , hon sa bara att hon och Karla hade en date med 2 killar
När hon berätta det , kändes det som om hon satte en kniv rakt i mitt hjärta ...



- Jaha , okej tack för hjälpen då ! säger jag och börjar gå mot bilen . Jag sätter mig och stirrar bara rakt ut .
Chaz kommer och sätter sig brevid mig .
- Hon har glömt mig , säger jag och kollar på Chaz .
- Säg inte sådär ! Ni två passar perfekt ihop , om hon inté hade älskat dig skulle hon inte ha åkt .
- Varför tror du det ? Undrar jag
- För att.. för att.. jag har sett det på en film , svarar han och ler stort
Jag skrattar , Chaz får alltid mig på bra humör .
- Kom du Justin , vi tar in på hotell så får vi leta efter din tjej sen .
Vi åker till det hotellet som är närmast Nicoles hus och bokar ett lyxhytt .
När vi kommer in dit lägger jag mig på sängen och suckar tugnt !
- Justin , nu får du inte vara inne och deppa hela tiden , kom vi går och bowlar .
- Kör till ! Svarar jag och går mot hallen för att sätta på mig skorna .
NICOLES PERSPEKTIV:
Jag och Karla fick lov och ta bussen till killarna , vi hade bestämt oss för att bowla allihopa , jag har knappt tänkt på Justin på en hel vecka och det känns skönt . Vi träffade killarna vid bowlinghallen och började bowla .
Jag var fortfarande dålig på det , men Kalle visade mig hur man gjorde , det var mysigt när han höll om mig .
Jag hörde ett skratt jag kände igen och vände mig om , där var Justin och Chaz .
" Vafan gör dem här"
Jag smyger fram till Karla och viskar:
" Justin och Chaz är här , kom !" Sen börjar vi gå mot resturangen som är på andra sidan , vi sätter oss vid ett bord och försöker gömma oss .
Kalle och Lucas kommer och sätter sig .
- Hörni om ni var hungriga kunde ni bara säga till oss , säger Kalle
- Det är inte det , Justin Bieber och Chaz är här , men vi vill inte träffa dem , snälla hjälp oss , säger jag och dem kollar på varandra och ler .
- Kom jag vet hur vi kan göra .
Vi går in på en toalett vid resturangen , Lucas och Kalle hade munktröjor på sig så dem tar av sig dem och ger dem till oss , vi sätter på oss dem , gömmer håret i luvan och går sen ut .
Vi går försiktigt förbi killarna och sen ut .
- Tack så mycket ! Säger Karla till grabbarna
- Ingen orsak , svarar Lucas och blinkar
Vi alla 4 går sen till Kafet vi brukar vara på , alla beställer varsin varm choklad och en bulle .
Sen pratar vi om allting mellan himmel och jord plötsligt märker vi att klockan är 8
- Haha oj , vi måste hem nu men vi har haft jättetrevligt ! Säger jag och reser mig upp .
- Jag hade också trevligt säger Kalle och går fram till mig och kysser mig .
Jag ler och börjar gå mot utgången , jag vänder mig och och ser Karla stå och kyssa Lucas
- KARLA kom nu ! Ropar jag
- Jag kommer , säger hon och springer till mig .
Vi tar bussen hem , vill ha körkort snart alltså !
När vi kommer hem har vi som ett hemmaspa , vi duschar , har ansiktsmask , rakar benen , hårinpackning och allt sånt . Sen lägger vi oss i varsin säng och går in på varsin dator .
Jag går in på Facebook och ser att 20 personer vill bli kompis med mig , alla av samma själv , justin .
Jag ignorerar dem flesta men accepterar några .
Loggar sen ut från facebook och in på twitter och skriver.
" my weeks in atlanta was the worst in my life" sen stängde jag av datorn helt och somnade .
Väckarklockan ringde kl 06.00 och jag och Karla gick upp .
Jag börjar klä på mig medans Karla fixar håret .
Jag bestämmer mig för ett rosa linne och svarta byxor och en vit kofta .
Sen går jag och fixar håret och Karla väljer kläder .
Jag bestämmer mig för att sätta upp den i en bulle .
Jag tar på mig puder , rouge , mascara och eyeliner sen vänder jag mig mot
Karla .
Hon hade valt ett par jeans , vitt linne och en svart kofta , sen hade hon gjort två flätor i håret och sminkat sig ungefär som mig , vi går ner och gör iordning mackor och oboy och äter under tystnad .
VI går upp till badrummet och borstar tänderna .
När vi är klara är klockan halv 8 och vi började 8 . Så vi börjar få mot bussen .
Det var en ganska seg dag idag , började 8 och slutade 4 .
Vi började med mentorstid , där brukar jag inte lyssna så mycket på lärarna .
Efter det har vi matte .. Under matten lyssnade jag på musik som alltid , jag satt och gjorde tal efter tal , sen känner jag en hand mot min axel , karla sitter brevid mig så jag kollar på henne och hon pekar mot dörren , jag kollar dit och ser Justin stå där helt anfådd ...

Ett ganska kort kapitel 19 , men hade lust att göra ett till *? Vad tycker ni ?
Nu ska jag sova godnatt !

I'm beliving in dreams , kapitel 18

- För jag pallar inte med ditt skitsnack längre ! säger jag och lägger på och stänger av mobilen innan jag går
på planet ...


JUSTINS PERSPEKTIV :
Skitsnack ? Vadå skitsnack ? Vad har jag gjort henne nu , jag kanske sa till Chaz
att han skulle ljuga för Nicole om festen , och att jag kysste Catilin , men hur fick hon reda på det ?
- Bro , hur är det ? undrar Chaz
- Nicole och Karla är påväg till Sverige , svarar jag
- Va? Varför då
- Nicole orkade inte med mitt skitsnack längre så hon åkte
- Fick hon reda på att vi ljög ?
- Aa , jag tror hon gick förbi ditt hus , hon såg säkert mig och Catilin kyssas också , det började rinna från mina ögon .
- Du borde åka dit , säger han
- Hon bad mig bara dra åt helvetet , det är där jag borde hamna , säger jag och börjar gå mot bilen för att åka hem .
- Du gubben , hur är det ? Det var Catilin
- Catilin , det är ingeting mellan oss , jag älskar Nicole , har alltid gjort det men hon hatar mig nu tack vare dig
- Om hon nu hatar dig kan ju inte du göra något .
- Det finns faktist nåt jag kan göra , säger jag och sätter mig i bilen och åker hem .
Jag åker hem och försöker ringa Nicole hela tiden , men hon har stängt av mobilen .
Jag väntar några timmar sen när jag tror hon är i Sverige igen försöker jag igen .
Detta mobilnummer finns ej mer
är allt som kommer upp .
"Nej , hon har väl inte bytt nummer nu!" säger jag och försöker igen , men samma sak kommer upp .
Jag lägger mig ner i sängen och känner hur ont det gör i hjärtat ..
NICOLES PERSPEKTIV:
Det kändes skönt att få komma tillbaka till Sverige igen , har verkligen saknat det ! Jag ringde min pappa och sa att jag var hemma igen så kom han och hämta mig och Karla och körde oss hem till mig .
Karlas föreldrar var bortresta och skulle inte komma hem fören om 3 veckor så hon ska få bo oss mig tills dess .
Så fort vi kommer in i huset säger jag hej till min familj sen går jag och Karla upp i mitt rum .
Jag kände igen mitt rum och jag blev så glad över att se det igen , förutom en sak , jag hade en massa Justin Bieber plancher jag hade fixat , jag gick fram och tog bort allihopa och la dem i min garderob .
- Så du ska glömma bort honom föralltid nu eller ? Undrar Karla
- Ja det ska jag ! Det var därför jag bytte mobil vid flyget , nytt nummer och allt så nu slipper jag hans eviga ringande .
- Jag förstår ! Han är så himla omogen , player , ja vad ska man säga .
- Mm .. kom nu vi går till fiket och kollar om några klasskamrater är där .
Vi tar bussen till ett kafe vid centrum och mycket riktigt , där var alla mina kompisar , Josefin , Kalle , Emil , Sandra , Emelie , Lucas , jag och Karla sprang fram och kramde allihopa .
- Så ni är tillbaka nu , säger Emelie
- Hur var det att se Justin Bieber , undrar Sandra exalterad
- Ja , hur var det att se en bög , säger Emil och killarna skrattar .
- Han är ingen bög ! Skriker Josefin åt dem
- Faktist så är han det ! säger jag och sätter mig ner
- V-va varför säger du så , är inte ni typ världens största fan av honom  säger Josefin
- Jo , jag lärde känna honom där och han har sårat mig väldigt mycket , jag vill helst inte prata om honom .
- VA! Känner du Justin Bieber ? Utbrister Sandra , OMGOMGOMGOMG
- Jag vill inte prata om honom okej , säger jag och går och beställer varm choklad .
Det var vinter i Sverige och skolan började snart efter att vi haft höstlov i 2 veckor nu
Efter det pratade vi om allt , vad dem gjort under lovet och sånt , jag var glad över att vara tillbaka .
Efter 2 timmar sa jag och Karla hejdå och började gå mot bussen påväg hem .
- Du Nicole , vänta ! Jag vände mig om och det var Kalle
- Hej ! Vad är det ? Undrar jag
- Vi två kan väl göra något nån gång , alltså bara du och jag ?
- Visst , skulle vara kul , svarar jag och ler
- Vad bra ! Hejdå säger han och ger mig en kram och springer in igen .
Jag hoppar in i bussen och sätter mig vid Karla .
- Vad ville kalle nu då ? säger Karla och blinkar
- Han ville bara att vi skulle göra något nån gång bara han och jag .
- Vad roligt ! Jag hade tänkt fråga Lucas om vi kunde göra något nån dag , om han vill förstås
- Det kanske han vill , vi ringer honom när vi kommer hem , svarar jag och är hur glad som helst .
Vi kommer hem och ringer sen till Lucas .
- Hallå det är Lucas
- Hej Lucas , det är Karla , jag bara undrar vad du gör ?
- Ne inte så mycket , är påväg hem , självdå?
- Är hemma hos Nicole , men du skulle du vilja göra något med mig någon gång ?
- Visst självklart , hörde att Kalle och Nicole också ska göra något , vi kanske kan göra något tillsammans alla 4 ?
- Skulle vara jättekul , ring Kalle och fråga !
- Okej ses hej
- Hej
Vi lägger på .
- Nå ? Undrar jag
- Han sa ja ! ´Men han undra om inte du och Kalle också ville göra något med oss ?
- Skulle vara kul , svarar jag
- NICOLE , KARLA MIDDAGEN ÄR KLAR ! ropar min mamma
- VI KOMMER , Svarar jag och vi springer ner.
JUSTINS PERSPEKTIV:
Det har gått en vecka sen Nicole och Karla åkte tillbaka till sverige , allt jag gjort under veckan var att sitta framför TV och surat . Jag känner att min mobil ringer.
- Bieber här !
- Tja det är Chaz , du jag har perfekta planen , vi åker till sverige !
- Tänk om hon fortfarande är sur på mig då ?
- Det är det vi ska ta reda på , jag kommer till dig nu , chaio sen lägger han på
10 minuter senare plingar det på dörren och jag öppnar .
- Kom nu Justin vi åker till flygplatsen , säger Chaz , han har 2 resväskor med sig
- Jaja ska bara packa , svarar jag och går upp på mitt rum .
När jag är klar försöker jag förklara för min mamma hur läget är
- Låter du mig åka till sverige ?
- Visst gubben svarar hon och pussar mig på pannan , men kom tillbaka om ca 1 vecka eller hör av dig , lova ! säger hon
- Jag lovar !
Vi åker iväg till flygplatsen och hinner köpa biljetter till ett flyg innan den lyfte .
Under flygturen dit lyssnade jag på musik , jag lyssnade på min egna låt common deminator den jag spelade första gången jag träffade Nicole , jag hoppas hon förlåter mig .
När vi är framme går vi till repetitionen och frågar efter henne .
- Ja det var en brunhårig tjej som var här för en vecka sen , hon fixade sitt pass innan hon åkte iväg för 3 veckor sen , säger Tanten vid disken
- Har ni hennes adress eller något ? Undrar jag
- Ja visst , vänta lite svarar hon och letar efter en lapp och skriver sen ner adressen .
- Shysst , säger jag och går och skaffar en taxi .
När vi är framme vid Nicoles hus blir jag nervös , tänk om hon fortfarande är sur på mig , jag knackar på dörren och hennes mamma öppnar .
- Hej , men är inte du Justin bieber ? Undrar hon
- Hehhe .. jo det är jag , är Nicole hemma ?
- Nej , hon och Karla gick ut för en liten stund sen , svarar hon vänligt
- Vet du vart dem skulle ? Frågar Chaz
- Inte direkt , hon sa bara att hon och Karla hade en date med 2 killar
När hon berätta det , kändes det som om hon satte en kniv rakt i mitt hjärta ...

Kapitel 18 klart ! Vad tycker ni ? Det är jättemånga som kommenterar vad dem týcker och ger mig idéer till kapitel och sånt , det är jättekul att få veta era åsikter , fortsätt med det. Vad tror ni kommer att hända nästa kapitel ?

I'm beliving in dreams , kapitel 17

- Varför gråter du Nicole , vad är det du vill berätta ? Säger Justin
Jag  tog ett djupt andetag och öppnade munnen för att berätta sanningen för Justin ....



- Enda sen jag var lite har jag gillar Hannah montana och jag har alltid velat bli som henne . så jag köpte en blond peruk , liknade inte hannahs men whatever .
Jag satte på mig glitterkläder och sjöng hannah montana låtar , det har jag gjort länge .
Sen när jag var tio fick jag en egen musikstudio av min pappa , jag spelade in en skiva och den hamnade
så småningom i affärer . Det var jättemånga som köpte det och jag tänkte att jag var glad
över att få vara en vanlig tjej , men endå får uppleva min dröm , jag tjänade milijontals pengar men
sen slutade fansen köpa skivor och jag slutade sjunga när jag bara var 13 år , säger jag och känner en tår rinna ner för min kind .
Jag ser på Justin att han är chockad , han har tårar i ögonen och öppen mun .
Jag vågar inte kolla på honom utan vänder bort .
- Jag har inte velat prata om det med nån eftersom min karriär är över så låtsades jag som om det aldrig hänt
- V-va , har du inte berättat för nån ? Inte ens Karla ? Undrar han
- Jag berättade för Karla för 5 minuter sen , svarar jag
- Blev hon upprörd , arg , besviken ?
- Nej , hon förstod när jag förklarade , snälla säg att du också förstår ? det börjar rinna mer och mer tårar nerför min kind .
- Jag vet inte vad jag ska tro , varför har du inte berättat för någon ?
- Jag har ju redan förklarat det , min karriär var förstörd och jag orkade inte prata om det !
- Du kunde väl åtminstone berättat för mig , säger han och går iväg .
Jag kollar efter honom med tårfyllda ögon och Karla kommer tillbaka .
- Han förstod inte , är allt jag säger och kan inte hålla mig längre utan nu rinner det verkligen ner tårar .
Karla försöker trösta mig så gott det går .
- Jag tror han blev lite chockad , snart kommer han förstå och förlåta dig jag lovar , säger hon och ler
Jag ler tillbaka .
- Kom , vi går tillbaka till hotellet .
När vi sen kom fram till hotellet gick jag och la mig direkt , jag var jättetrött och orkade inte vara uppe längre .
Jag vaknade sen av att jag hade fått ett sms , jag kollade vem det var ifrån och det var från Justin .
"Snälla säg att han förstår nu"
Jag trycker på läs nu och det står :
Hej älskling ! Förlåt för det där jag sa , jag blev bara väldigt chockad men har pratat om det med Chaz och han tycker att jag ska förlåta dig så .. förlåt , jag älskar dig ! oxox Justin
Jag log när jag läste det , jag läste det om och om igen innan jag svarade:
Vad bra att du förstår , jag vill verkligen hinna vara med dig nu när jag snart åker tillbaka till sverige , älskar dig ! oxox Nicole
Sen gick jag in till Vardagsrummet och Karla satt och kollade på TV , jag gick och gjorde henne sällskap .
- Har Justin ringt , smsat än ? Undrar hon
- Ja det har han , och vi har löst det nu , svarar jag
- Vad bra ! Vi ska hem om 4 dagar så  vi måste vara med dem så mycket som möjligt nu , säger hon
Jag hade knappt tänkt på att det hade gått snart 2 veckor nu .
- Ja , vi ska ju till Chaz imorgon på hans fest , då MÅSTE vi vara med dem så ofta vi kan , säger jag
Vi fortsatte och kollade på film tills min mobil ringde .
- Hej det är Nicole !
- Tjena det är Chaz !
- Hej , fick du mitt nummer av Justin eller ?
- Ja och jag ville bara säga att ..han svalde..festen har blivit inställd , min syster är sjuk så vi kan inte ha den , tyvärr .
- Jaha .. vad tråkigt då .
- Ja , men vi hörs väl !
- Ja det gör vi väl , hej vi lägger på
- Vem var det ? Undrar Karla
- Det var Chaz , festen är inställd pågrund av sjukdom säger jag
- Jaja , men vi kanske endå kan göra något med killarna imorgon? säger hon
- Ja , vi ringer imorgon och frågar , för nu är så trött , säger jag och gäspar
- Aa , jag med
Karla stänger av tv och vi går in till våra sovrum och somnar .
KARLAS PERSPEKTIV:
Jag vaknar nästa morgon och sträcker lite på mig , jag kollar klockan och ser att den är 15.00
- Oj shit ! säger jag och går in till badrummet och fixar mig , tar väl en halvtimme sen går jag in till
Nicole och ser att hon fortfarande sover .
- Nicole , vakna klockan är mycket , säger jag och skakar henne
- V-va hur mycket är den? svarar hon nyvaket .
- Den är halv 4
- HALV 4 , varför väckte du mig inte för ? undrar hon panikslagen
- För jag vaknade för en halvtimme sen ! Skynda dig nu så vi hinner göra något med killarna .
Nicole blir klar på en halvtimme sen ringer hon killarna .
- Hej Justin ! Det är Nicole , jag undrar bara om du och Chaz kanske skulle vilja göra något med mig och Karla ? säger hon och ler stort . Man ser sen hur leendet sjunker .
- Jaha.. det är okej , hej , säger hon och lägger på .
- Vad ? säger jag
- Dem sa att dem skulle iväg till något ställe , som jag inte fick veta , säger hon förvånat
- Skumt ! Menmen , vi får väl hitta på något själva då .
- Ja , jag tycker vi går ut lite , säger hon och börjar ta på sig ytterkläderna , jag detsamma
Vi går en ganska bra stund och ser sen ett ganska stort hus , med en massa folk .
Vi går dit för att se vilka som har fest , sen ser vi Chaz , Justin ... och Catilin med en massa människor .
- Vad i ? Kom säger Nicole och går runt hörnet , jag följer efter .
NICOLES PERSPEKTIV:
-
Jag måste kolla om det verkligen är dem , säger jag och slår Justins nummer och ringer .
- Hallå , Justin här
- Hej , det är Nicole , är du upptagen
- Ja kanske lite .. vänta lite
Jag lägger mobilen på bröstet och viskar till Karla:
Karla , gå mot grinden och kolla vad som händer
sen tar jag tillbaka mobilen mot örat .
mm , du , jag är i telefon kan inte nu hör jag justin säga .
- Sådär var det något viktigt du ville säga ? undrar han
- Nej inte direkt  , karla kommer tillbaka , vänta lite Justin
Jag lägger mobilen mot bröstet igen .
- Nå ?
- Det är Justin , det var några som kom ut med en skylt där det stod : Grattis Chaz !
och sen ... Karla tittar ner mot marken .
- Vadå och sen .. ?
- Sen kysste Justin Catilin , säger hon
Jag känner att jag får tårar i ögonen !
"Inte igen" Jag tar upp mobilen mot örat igen och säger:
- Du Justin , jag hade visst något viktigt att säga 
-Okej och vad är det ?
- Dra åt helvetet ! Sen lägger jag på och börjar gå mot hotellet med Karla i hälarna .
- Vart ska du ? Undrar hon
- Jag ska till hotellet och packa , jag åker till Sverige igen , jag orkar inte lyssna på Justins skitsnack längre .
När vi kom till hotellet packade vi och checkade sen ut .Vi tog en taxi till flygplatsen och
kollade när ett flyg gick mot sverige , det gick en om 10 minuter . Vi går och köper varsin bilijett och sätter
oss sen och väntar .
Precis när vi skulle gå mot flygplanet ringer min mobil , det är dolt nummer
- Hallå , det är Nicole
- Hej , det är Justin vart är du ?
- Jag är på flygplatsen åker till sverige lite tidigare .
- M-men varför då Han låter lite ledsen 
- För jag pallar inte med ditt skitsnack längre ! säger jag och lägger på och stänger av mobilen innan jag går
på planet ...

Sådär kapitel 17 , blev faktist väldigt nöjd med detta kapitel. Kommentera nu vad ni tycker ! Vad tror ni Justin kommer göra , kommer dem glömma varandra eller kommer dem fortsätta vara kära ? Kommentera nu vad ni tror !   

I'm beliving in dreams , kapitel 16

Jag ler mot henne , hon är bara för perfekt  !
Jag böjer mig fram och kysser henne .
- OHH ! Hör man brevid oss .
Jag kollar dit , där fanns mina fans ... och papparazis...


Jag slutade direkt och kyssa Nicole .
"Hur många bilder lyckades dem ta?"
Jag började gå in mot bowlinghallen igen , Nicole kom efter mig .
- Vad är det ? Säger hon
- Såg du inte alla paparazzis där ute eller ? säger jag
- Jo , men vad är det som kommer att hända som är så farligt .
- Förstår du inte ? Jag kommer aldrig få lugn och ro nu och inte du heller så fort dem
sätter ut bilderna .
Nicole kollar ut och hon ser besviken ut .
- Det viktigaste är väl endå att vi är tillsammans , säger hon
- Jo...det är det väl säger jag och kollar ut
NICOLES PERSPEKTIV:
"Va , vadå jo det är det väl , är hans fans viktigare än mig eller?"
- Är dina fans viktigare än mig eller ?säger jag
- Det har jag inte sagt eller Nicole , men du vet inte hur svårt det är att vara kändis , säger han
- Jo du det vet jag faktist , säger jag och kollar ner.
- Va ? Vad menar du ? säger Justin och ser förvirrad ut .
- Nej det var inget säger jag och går ut . Det är en massa som ställer mig frågor och tar kort men
jag struntar i dem utan går bara förbi . Jag kommer till parken och sätter mig sen på en bänk .
Jag har hållit en sak hemligt för mina vänner , justin , Karla ...
När jag var liten älskade jag Hannah montana , hon var min idol .
Jag ville bli som henne , så jag köpte en blond peruk , liknade inte hannahs men whatever .
Jag satte på mig glitterkläder och sjöng hannah montana låtar , det har jag gjort länge .
Sen när jag var tio fick jag en egen musikstudio av min pappa , jag spelade in en skiva och den hamnade
så småningom i affärer . Det var jättemånga som köpte det och jag tänkte att jag var glad
över att få vara en vanlig tjej , men endå får uppleva min dröm , jag tjänade milijontals pengar men
sen slutade fansen köpa skivor och jag slutade sjunga när jag bara var 13 år , men hur ska jag berätta det för Justin , och Karla .
- Karla måste jag berätta för , säger jag tyst för mig själv .
Jag tar upp min mobil och slår Karlas nummer , två signaler går sen svarar hon .
- Hej det är Karla !
- Hej Karla det är Nicole , kan du komma till parken som är en bit från bowlinghallen , jag måste erkänna en sak .
- Jaha .. okej jag kommer väl dåra , pusshej sen lägger hon på .
Efter 5 minuter ser jag henne springa fram till mig .
- Hej , vad var det du ville erkänna förnågot ? säger hon nyfiken .
- Snälla lova att inte bli sur på mig , men jag har liksom hållt en grej hemligt för alla , men jag måste berätta det för dig.
- Jag lovar att inte bli sur , säger hon och ler
Jag tar ett djupt andetag sen säger jag:
KARLAS PERSPEKTIV:
- Jo det är såhära att , några paparazzis tog kort på mig och Justin när vi kysstes , han blev panikslagen
när han såg det . Jag blev lite sur på honom och sa " men det viktigaste är att vi är tillsammans " och massa sånt .
Då sa han " Nicole , du vet inte hur det är att vara kändis " Men sanningen är ... att jag vet det , säger hon och tittar ner mot marken .
- Va ! Utbrister jag , nu får du förklara !
- Enda sen jag var lite har jag gillar Hannah montana och jag har alltid velat bli som henne . så jag köpte en blond peruk , liknade inte hannahs men whatever .
Jag satte på mig glitterkläder och sjöng hannah montana låtar , det har jag gjort länge .
Sen när jag var tio fick jag en egen musikstudio av min pappa , jag spelade in en skiva och den hamnade
så småningom i affärer . Det var jättemånga som köpte det och jag tänkte att jag var glad
över att få vara en vanlig tjej , men endå får uppleva min dröm , jag tjänade milijontals pengar men
sen slutade fansen köpa skivor och jag slutade sjunga när jag bara var 13 år , sen titta hon upp på mig
Jag blev chockad och satt stilla med öppen mun ett tag .
- Karla ! Sa hon och klappade händerna framför mig .
- DU DRIVER MED MIG ! HAHA TÄNK ATT JAG ÄR BÄSTIS MED EN KÄNDIS ! Utbrister jag
- Du menar att du VAR bästis med en kändis , jag är bara Nicole igen , säger hon
- Nicole , du kommer alltid att vara en kändis , svarade jag och gav henne en kram .
NICOLES PERSPEKTIV:
Jag blev glad när hon sa så , trodde först att hon skulle bli arg på mig , men hon är ju min bästis och hon förstod .
Jag ler mot henne sen stelnar jag till .
- Vad är det ? Undrar Karla
- Hur ska jag kunna berätta för Justin ? Tänk om han blir sur och aldrig kommer vilja se mig igen , säger jag och känner hur det tåras i ögonen .
- Om han verkligen älskar dig så kommer han att förstå .
Jag kände att min mobil ringde och jag tog upp den och svarade.
- Hallå det är Nicole !
- Hej det är Justin , förlåt för det där jag sa men du förstår verkligen inte hur svårt jag har det .
- Som jag sa , jag förstår det faktist
- Men hur , förklara det för mig .
- Kom till parken så berättar jag , puss , säger jag och lägger på .
Efter 5 minuter kommer han , Karla gick iväg till en stånd där dem sålde glass medans vi pratade . Han satte
sig på bänken .
- Varför gråter du Nicole , vad är det du vill berätta ? Säger Justin
Jag  tog ett djupt andetag och öppnade munnen för att berätta sanningen för Justin ....

Nu kanske den här blev lite kort , men strunt samma , jag är ledsen att jag inte
gjort så många kapitel , men jag har blivit sjuk och inte orkat skriva , men kommentera en massa nu ! :D
Vad tror ni kommer att hända ??

Är med i en tävling


http://justindrewbieber.blogg.se

Första pris man kan vinna :

Detta kan man vinna (en bok på engelska)
Så var med du också !

Ni kan läsa om tävlingen här:
http://justindrewbieber.blogg.se/2010/december/decembertavlingen-del2-1.html#comment

Kram !


I'm beliving in dreams , kapitel 15

- Du vet väl att du är den enda för mig ? säger han och håller på med mitt hår .
- Jag hoppas det , för du är den enda för mig , svarar jag och kollar upp på honom .
Han har så perfekta ögon , jag somnar sen med huvudet på hans bröst ...



Jag vaknade morgonen efter av att det luktade som ... pannkakor .
Jag gick in till köket och såg Justin stressa fram och tillbaka .
- Justin vad gör du ? Undrar jag
- Försökte göra frukost på sängen fast det gick inte så bra , säger han och kollar ner mot stekpannan
Jag gick fram dit och kollade och börja skratta , han hade bränt pannkakorna .
Jag log mot honom .
- Åh gulle dig att du ville göra sånt besvär för mig , jag kan fixa frukost om du vill , sa jag
och började fixa frukost , tog bort det brända , diskade stekpannan och massa sånt .
Efter ett tag satt vi i sängen med pannkakor och kollade på TV .
- Mm ... vad gott det var älskling ! Du gör jättegoda pannkakor säger han och pussar mig på munnen .
Jag ler !
- Tack !
Vi ser Chaz och Karla komma in till rummet , båda är nyvakna och ser lite sådär drogade ut .
- Ja , godmorgon på er! säger jag
- Godmorgon ! svarar Karla och ler lite svagt .
- Det finns pannkakor i köket om ni vill ha , Nicole har själv gjort dem säger Justin och ler
- Bra ! Säger Chaz och kutar iväg till köket , och karla går sakta dit .
Jag kollar på Justin och ser att han kollar på mig och ler .
- vad ? undrar jag
- Du är det bästa jag vet säger han och kysser mig , jag lägger mig ner i sängen
och kyssen blir mer och mer passionerat .
Jag känner att han tar handen under mitt linne och smeker min mage , han vet att jag älskar det .
Jag tar mina händer under hans tröja och smeker hans rygg , det gillar han .
Vi fortsätter att kyssas till nån säger :
Nu tycker jag att vi ska fixa oss och sen gå och bowla , det var Chaz
- Bra idé säger Justin och går iväg till toaletten , innan tar han fram sin kläder och går sen in
och byter om . Jag passar på att sträcka mig lite . Justin kommer ut efter kanske 15 minuter .
- Gud vad lång tid det tog älskling , säger jag och pussar honom på munnen , men nu vill faktist
jag in dit , sa jag och tog mina kläder och gick in och fixade mig . Jag kollade mig framför spegeln hela tiden och
försökte bestämma frisyr .
" Hästsvans , utsläppt , bulle , flätor , hur ska jag ha det "
Jag bestämde mig sen för att ha en bulle , mitt hår var endå helt tovigt så det var
bäst . Jag tar på mig kläderna och sätter på mig lite puder och mascara och går sen ut igen .
Alla var redan klara .
- Vad bra , NU DRAR VI ! Säger Chaz och börjar gå mot dörren .
Vi hänger glatt därpå , jag och justin , hand i hand .
Vi sätter oss i Justins bil och kör sen till bowlinghallen .
Det var en massa människor det , speciellt Tonårsfans av Justin Bieber .
Så fort vi kom ut ur bilen var det några som kom fram till oss och tog kort och autografer och massa sånt .
Jag , Chaz och Karla gick medans in och hyrde ett par skor .
Jag hade aldrig spelat bowling förut och tyckte det skulle bli jättekul .
- Är du bra på bowling ? Undrar Chaz
- Nej faktist inte , har aldrig bowlat förut så vet inte hur man gör , svarar jag
- Jag ska visa dig , säger han och tar ett bowling klot och visar hur man gör .
Jag försöker göra men ... det funkar inte särskilt bra .
- Chaz , hjääälp mig , säger jag
Chaz går fram till mig och visar på det där "romantiska" sätter hur man gör .
Jag lyckas göra en strike och blir hur glad som helst och kramar Chaz .
- Är det sant ? säger en röst
Jag vänder mig om och ser Justin stå där helt förkrossad .
- Va , vad är sant ? Undrar jag
- Är ni tillsammans eller ? Säger Justin och börjar backa .
- VA! Justin NEJ det är vi inte ! snälla låt mig förklara , men han sprang iväg innan
jag hunnit säga klart .
- Fanfanfan ! Han borde inte bli såhär , om han tänker efter har han gjort värre saker mot mig .
- Spring efter honom ! Han kommer att förstå , säger Karla som kommit fram till oss .
Jag börjar springa och letar efter Justin .
Jag ser en kille sitta på en soffa med huvudet på händerna , han såg ganska så nere ut ..
JUSTINS PERSPEKTIV:
Gillar hon Chaz nu ? Jag trodde hon gillade mig , men jag hade visst fel .
- Justin , kan jag prata med dig .
Jag tittar upp , det är Nicole
- Visst vad vill du säger jag och kollar bort .
- Justin , snälla lägg av ! Han visade mig bara hur man skulle kasta ett bowlingklot det är allt !
- Men det såg ut som att du gillade att han höll om dig , säger jag
- Nej ! Jag skulle hellre vilja att det var du som höll om mig , det är väl inte mitt fel att du
råkade vara med dina fans under den tiden va? Nicole blev lite sur och började gå mot dörren .
Jag sprang efter och tog tag i hennes hand .
- Nicole , du förlåt mig jag vill bara inte förlora dig , jag älskar dig och det vet du .
- Jag älskar dig också , men snälla tro inte saker fören du har blivit säker på det , säger hon
Jag ler mot henne , hon är bara för perfekt  !
Jag böjer mig fram och kysser henne .
- OHH ! Hör man brevid oss .
Jag kollar dit , där fanns mina fans ... och papparazis...

Väldigt kort kapitel , men orkar inte skriva mer .. men har ni märkt en sak ? Under dem senaste 3 dagarna har jag skrivit 3 kapitel om dagen , bra va ? Kommentera nu och ursäkta ifall jag skrivit lite fel någonstans !

I'm beliving in dreams , kapitel 14

Efter en stund hör jag ett skrik och inte vilket som helst utan Karlas skrik , jag vänder mig
om men det skulle jag inte gjort för då tog nån en hand för min mun och förde bort mig ...


Jag såg hur jag och Karla bara kom längre och längre bort från varandra .
Jag fick panik ! Vem kunde det vara ? Kände ju bara Justin och Chaz , varför skulle
dem göra såhär ?
Jag känner att en som håller för min mun stannar och släpper handen .
Jag vänder mig om och ... självklart sa det vara Justin .
- H-hej ! Snälla skäll inte på mig eller nåt , men snälla var inte sur på mig Nicole ! Du förstår inte ..
- Nej DU förstår inte hur mycket du sårar mig genom att göra sådär ! Jag kan aldrig lita på dig längre Justin förstår du det? Nu kunde jag inte hålla tårarna utan det började rinna , du tror att du bara kan säga "jag älskar dig" och sen blir allt bra igen ? Det funkar kanske med alla dina andra tjejer .. men INTE med mig , säger jag argt .
- Nicole , snälla hur ska jag kunna bevisa att jag älskar dig ? Han ser ganska ledsen ut .
- Du behöver inte bevisa något , det är bara att gå tillbaka till din tjej igen , säger jag och är påväg att gå .
Han tar tag i min hand och jag kollar på honom igen .
- Men snälla jag vill inte att du ska dö , och jag vill inte att du  ska tillbaka till sverige .
" Va hur vet han det? "
- Hur visste du det ? undrar jag
- Ehm ... jag var utanför din hyttdörr när ni pratade om det , säger han generat och kollar ner .
- Va ! Lyssnade du på när jag och Karla pratade med varandra ?
- Jaa...jag och Chaz skulle prata med er men hörde er gråta och låta och sånt , vi blev jätteoroliga när ni nämde
att ni inte ville leva längre så vi följde efter er på promenaden .
- Trodde ni att vi skulle ta självmord ute eller !?
Nu började Justin gråta .
- Ja , jag älskar dig så himla mycket så jag vet inte vad jag ska göra , när jag fick reda på att du ville dö , då kändes det som om en sten hade hamnat i mitt hjärta ... säger han och tittar ner
JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag ser att Nicole står och gråter just nu .
Jag sätter mig ner vid en bänk i närheten och hon gör detsamma .
- M-men varför sa du att du och Catilin var tillsammans dåra ? undrar hon och kollar inte ens på mig
- J-jag vet inte ! Jag visste inte vad jag skulle vara och Catilin .. ja du jag vet inte ...
Jag ser att Nicole kollar på mig och hon liknar en tvättbjörn .
- Du .. du liknar en tvättbjörn , säger jag och ler
- Mm .. konstigt ! säger hon och kollar ner igen .
- .. En söt tvättbjörn , säger jag och tar handen på hennes haka och tar upp hennes huvud och
kollar henne i ögonen .
Hon ler lite men kollar sen ner igen .
- J-jag vet inte vad jag ska tro , säga , göra , säger hon
- Vad sägs som att bara vara tyst , säger jag och böjer mig fram och kysser henne .
Trodde först att hon skulle putta bort mig men det gör hon inte , hon besvarar kyssen .
Det känns så underbart att känna hennes läppar mot mina . Jag vet nu , att det är hon jag verkligen älskar
och jag skulle aldrig vilja såra henne ... så som jag gjort .
Vi slutar kyssas och hon kollar på mig och ler och ger mig en kram , jag besvarar kramen och blir glad .
- Så du förlåter mig ?
- Ja det gör jag , jag älskar dig , säger hon och pussar mig på pannan .
Jag ler till svars , sen går vi hand i hand mot Karla och Chaz som satt vid
några bänkar bort från oss .
- Har ni blivit vänner nu ? Undrar jag
- Ja det har vi , svarar Chaz
- Det börjar bli lite kallt , vi går hem till vårat hotell , säger Nicole och vi börjar gå .
Vi kom fram till deras hotell och gud vad skönt det var att få känna värme .
Vi gick direkt till Nicoles säng (hon har ganska stor) med täcken om oss och kollade på filmer .
Jag var jätteglad att jag fått tillbaka Nicole , och att Chaz fick tillbaka Karla .
Dem passar så bra ihop tycker jag och kollar på dem , dem håller om varandra så sött .
Jag håller om Nicole och det är skönt att känna hennes närhet .
NICOLES PERSPEKTIV:
Gud vad jag älskar Justin , jag fattar inte att vi är tillsammans , jag älskar att känna hans närhet .
Jag lägger mig lite närmare honom och han lägger sin hand på mitt ben och smeker mig där , jag
kollar upp på honom och ler , jag lutar sig fram och kysser mig . Jag har verkligen saknat honom .
Kommer kännas ensamt när jag åker tillbaka till sverige , filmen har tagit slut och jag stänger av .
Karla och Chaz har somnat i min säng så jag och Justin går in till Karlas rum och lägger oss .
Jag lägger mitt huvud på hans bröst .
- Du vet väl att du är den enda för mig ? säger han och håller på med mitt hår .
- Jag hoppas det , för du är den enda för mig , svarar jag och kollar upp på honom .
Han har så perfekta ögon , jag somnar sen med huvudet på hans bröst ...

Kapitel 14 , klart ! Tycks ? Kommentera massa !

I'm beliving in dreams , kapitel 13

- Kom inte med nån förklaring nu , jag visste att du var ett kräk men jag visste inte att han var ett också
sa jag arg och springer till Karla .
- Det är sant ! säger jag och jag springer ut ur tivolit och till hotellet ...


Jag sprang och stannade inte fören jag jag kom innanför dörren till mitt hotell , där
föll jag ihop och grät , jag grät som jag verkligen aldrig gjort förut !
"Hur kunde Justin göra såhär mot mig?"
Jag hörde dörren öppnas och såg sen Karla komma in liknande en tvättbjörn .
Ja kollade på henne och jag såg säkert lika muppad ut .
- H-hur kunde han göra såhär mot mig? säger Karla
- H-hur kunde jag tro att Justin var annorlunda ? säger jag
JUSTINS PERSPEKTIV:
" Vafan är det med mig egentligen ! Fick henne att hata mig , sen förlät hon mig och nu hatar hon mig igen"
- Jag måste gå ! säger jag och börjar gå ut mot tivolit .
Jag hör någon springa och det är Catilin
- Vart ska du ? undrar hon
- Jag behöver vara själv lite , svarar jag och kollar ner
- Okej , men vi ses senare ! säger hon och kysser mig
jag puttar bort henne och börjar gå ut .
Jag hör någon springa mot mig igen och tror det är Catilin , vänder mig om och ser Chaz
- Vart ska du nudå? Undrar han
- Jag måste prata med Nicole , jag såra verkligen henne ! säger jag
- Ja det gjorde du allt !
- Ska du säga ! Såg du inte att Karla var där också ? säger jag
- VA! Nej fan nej ! Kom vi måste till deras hotell säger han och börjar springa , men springer sen tillbaka
- Du får visa vägen , säger han
Jag ler och börjar gå mot deras hotell .
När vi är utanför deras hyttdörr hör man dem sitta och gråta , vi sätter örat mot dörren och lyssnar .
NICOLES PERSPEKTIV:
- Jag FATTAR inte hur han kunde göra så mot mig ? Jag trodde han gillade mig  säger jag
- Och Chaz , han sa att han gilla mig men har har säkert varit otrogen hela tiden .
- Jag vill helst inte leva längre .. vill bara dö .. säger jag
- Jag med ! Men dem är skit så dem ska behandlas som skit
- Precis ! Kom vi går ut på en promenad ! säger jag och börjar ta på mig min jacka och mina skor .
Karla gör detsamma . Vi går ut genom dörren och börjar gå mot hissen .
Det känns som om det är nån som kollar på oss , jag ser mig omkring men ser ingen .
"aja" jag går in i hissen och trycker på 0:an  sen börjar vi gå .
- Varför tror du dem gjorde så , hatade dem oss men ville endå vara med oss ? säger Karla
- Jag vet inte ! Allt är så förvirrad nu , vill helst inte prata om det , säger jag
- Nä..
Vi fortsätter gå en bit när jag stannar upp .
- Vad är det ? undrar Karla .
- Jag vill inte vara i Atlanta längre , jag vill åka tillbaka till sverige , svarar jag
- Ja .. jag med , säger hon och vi fortsätter gå .
Efter en stund hör jag ett skrik och inte vilket som helst utan Karlas skrik , jag vänder mig
om men det skulle jag inte gjort för då tog nån en hand för min mun och förde bort mig ...

Jag blir jätteglad när det är några som kommenterar om att dem
gillar min novell , det får mig att vilja skriva .. och skriva .. och skriva .
Men här är kapitel 13 och nu är det fredag alltså innebär
det MÅNGA kapitel ;) Kommentera nu !

I'm beliving in dreams , kapitel 12

- Åh den där är så bra ! Vi ser på den säger Nicole med ett glatt leende .
Själv gillar inte jag den filmen , men jag tänker inte berätta det för henne .
- Ja det kan vi väl , svarar jag och sätter igång filmen och lägger mig sen i sängen med nicole .



Efter ungefär halva filmen blir jag uttråkad så jag lägger mig ner och kollar upp mot taket .
- Vad är det ? Undrar Nicole som lagt sig brevid mig .
- Näe inget är bara lite trött svarar jag och fakear ett smile
- Du har rätt ! Klockan är mycket och vi behöver nog sova , säger hon
Jag kollar mot Chaz och Karla och ser att dem redan somnat och dem håller om
varandra .. gulligt .
Nicole stänger av filmen och lägger sig sen brevid mig , jag tar armen runt henne och håller om henne .
- Detta är mysigt säger jag
- Verkligen , svarar hon och pussar mig på munnen och somnar och strax därefter somnar jag med .
NICOLES PERSPEKTIV:
Nästa morgon vaknar jag av att Justin får ett sms .
Jag tänkte göra så att det inte lät så mycket men råkade trycka på läs nu det var från catilin

"Hej gubben ! Sovit gott ? Jag tänker bara på hur kul vi hade det efter att du var på bio med Chaz igår , även om det bara var i 10 minuter , var det underbart ! När kan vi träffas igen ? oxox Catilin

Jag kände hur jag fick tårar i ögonen , var han med Catilin efter att vi hade bråkat ?
Jag väckte Karla .
- Vaa? Nej men Nicole , varför gråter du ? Viskar hon
- Här läs ! säger jag
Karla sitter och läser , man ser att hon bara blir argare och argare .
- Vemfan var han med ? Varför men ååhh...! hon skriker det tyst såklart
- Jag vill härifrån säger jag och vi börjar klä på oss och tar våra grejer och sticker och
försöker hitta en taxi .
Senare när vi var framme vid hotellet kunde jag inte hålla mig mer , jag grät , jag grät
så mycket som jag aldrig gjort förut . Karla försökte trösta mig , jag behöver henne verkligen nu !
- Du behöver inte honom ! Han är skräp .. vi åker till tivolit idag och har lite kul istället , säger hon
- DU har rätt ! Åt helvetet med bieber , vi sticker till tivolit istället , säger jag och mår lite bättre .
Vi börjar fixa oss och sen börjar vi gå mot tivolit .
Tivolit ligger ´5 minuter bort från vårat hotell så lite onödigt att ta taxi .
När vi kom fram dit var det en vänlig clown som hälsade oss välkommna .
- Får det vara en ballong? säger han och räcker fram en ballong till mig
- Nej tack ! svarar jag och går in .
- Nå vad ska vi göra först ? undrar Karla
- Åka den där ! säger jag och pekar mot en snurrande grej som kallas hammaren .
- Kör till ! säger hon och vi börjar gå dit .
Påvägen dit går vi förbi kärlekstunneln , alla par var så gulliga , men jag tycker jag känner igen 2 av dem killarna
säger jag och stannar .
- Vafan !...säger jag
Karla kommer fram till mig
- Vad är det ?
Jag pekar.
- Men det liknar ju Justin och Catilin...och Chaz och nån tjej ! säger hon
Jag bestämmer mig för att lura honom .
-Vänta här säger jag till Karla
- O-okej , svarar hon
Jag springer till ett stånd där dem sålde hattar och solglasögon .
Jag köper en rosa keps och ett par solglasögon , jag sätter upp håret i en tofs
och tar sen på mig kepsen och solglasögonen och går fram till Karla igen .
- Nu ska dem få ! Säger jag och går fram till Justin och dem andra .
- Nämen är inte du Justin Bieber ? säger jag
- Ehm.. jo det är jag , svarar han
- ÅH GUD , kan jag få din autograf ? svarar jag och ger han en penna och sträcker fram
handen .
- Sure beautiful ! svarar han och skriver .
- Gud alltså ! är det där din flickvän ? säger jag och pekar på Catilin
- Hon , ehm..ja det kan man väl säga antar jag , svarar han .
Jag känner att tårarna börjar rinna igen .
- Jaha ! Och det där är din flickvän förmodar jag , säger jag till Chaz
- Ja det är det väl , svarar han
Nu blev jag vansinnig !
- Hur fan kan ni göra så mot oss!? skriker jag
- Eh .. va vadå ? undrar Justin
Jag tar av mig kepsen och solglasögonen .
- Ja Justin det är jag , Nicole .
- Nicole...alltså ??
- Kom inte med nån förklaring nu , jag visste att du var ett kräk men jag visste inte att han var ett också
sa jag arg och springer till Karla .
- Det är sant ! säger jag och jag springer ut ur tivolit och till hotellet ...

Ganska kort men orkar inte skriva mer ..
Vad tror ni kommer hända , kommer dem bara struna i varandra
eller förlåta varandra ? Kommentera !



I'm beliving in dreams , kapitel 11

- Nu tycker jag vi badar istället , säger Justin
- Bra idé , jag och Karla går upp och hämtar våra bikinis så kommer vi till poolen sen svarar jag
och ger Justin en puss på munnen och går sen upp till Justins rum med Karla ...


Justins pool (inte på riktigt)


- Ja du verkarde bli VÄLDIGT bra vän med Chaz verkar det som , säger jag
- Ää..ja kanske det kanske , svarar hon och tittar generat ner mot golvet samtidigt som hon byter om .
- Så vad tycker du om honom ? säger jag medans jag kollar mig i spegeln (har redan bytt om)
- Han är väl snäll ...och SÅ OTROLIGT GULLIG ! Ubrister hon plötsligt .
- Ja visst är han ? Ni passar jättebra ihop tycker jag.
- hihi tack , säger hon , men kom nu vi går ner till killarna .
Vi tar våra handukar och börjar gå mot poolen .
Gud vad stor den var ! Och så fin utsikt man hade .
JUSTINS PERSPEKTIV:
När Nicole och Karla kom ner till poolen kollade jag på Nicole .
-W-O-W , sa han
- haha vadå ? Sa Nicole och blev lite röd i ansiktet
- Du är snygg ! säger jag och går fram till henne och börjar kyssa henne .
"Aldrig att jag kan få en bättre tjej"
- Ehm .. ska vi hoppa i poolen då , säger Karla och vi slutar kyssas .
- Åhh , juste , säger Nicole och puttar i mig
- Fan det där var inte shysst ! Säger jag
- haha BOMBEN ! Skriker Nicole och hoppar i poolen
NICOLES PERSPEKTIV:
Jag simmar mot Justin och han lyfter upp mig så han "Bär" mig i vattnet.
Han kollar mig i ögonen
- Hur kunde jag träffa en sån underbar person som dig , säger han och börjar kyssa mig
Vi slutar så fort vi känner att nån skvätter vatten på oss .
Det är Chaz , vi blir arga (på skoj förstås) och börjar jaga honom och skvätta
vatten på honom . Vi har jättekul alla 4 , vi skojar och leker och har det bara för kul .
- Jag orkar inte bada mer , vi äter middag tycker jag klockar är 7 , säger Karla
- Ja det gör vi säger Chaz och alla går upp och byter om till myskläder sen går vi till köket
och gör hamburgare .
- Kommer nu ni alla 3 till mitt party på fredag ? Säger Chaz med massa mat i munnen
- Självklart vi kommer ! Säger Justin
- Ja , liksom vad vore vi för kompisar om vi inte skulle komma , svarade jag och sen flätade Justin in sin hand i min och jag kollade på honom och log .
"Jag kan inte ha en bättre kille!"
- Absolut att jag kommer !! säger Karla och kysser Chaz
- Dem passar så bra ihop , viskar jag i Justins öra
- Ja håller med , precis som att du och jag passar ihop med varandra , viskar han tillbaka och kysser mig .
- Vi går och lägger oss och kollar på ännu en film tycker jag , säger Justin , så kan vi gosa sen viskar han till mig
- Ja det gör vi ! Säger jag och ler mot Justin
Vi går upp till Justins rum , han hade fixat massa madrasser på golvet , mysigt tycker jag
- Okej , jag och Nicole sover i min säng , så kan ni sova på madrasserna säger Justin och hoppar
i sängen , jag kommer och sätter mig i sängen jag också , men då drar justin mig så jag lägger mig ner och han börjar kittla mig , han är bara för söt !
JUSTINS PERSPEKTIV:
Hon är bara för söt ! Jag skulle ALDRIG kunna få en bättre tjej
säger jag och fortsätte att kittla henne .
- Ehm .. skulle vi kolla på filmen säger Karla som tagit fram dagissnuten, vad sägs som den här ?
- Åh den där är så bra ! Vi ser på den säger Nicole med ett glatt leende .
Själv gillar inte jag den filmen , men jag tänker inte berätta det för henne .
- Ja det kan vi väl , svarar jag och sätter igång filmen och lägger mig sen i sängen med nicole .

I'm beliving in dreams , kapitel 10

Vi går in och börjar klä av oss ytterkläderna .
- Vänta ska presentera er för Chaz säger han , CHAZ kom dem är här nu !
Sen ser man en kille komma in i hallen och han är helt perfekt !....


- Tja jag heter Chaz ! Säger han och skakar hand med mig och Nicole
- Hej , jag heter ... heter .. ehh...säger jag
- Hon heter Karla och jag är Nicole , säger Nicole
- Haha , hej Karla , säger han och ler
jag blir varm inombord och ler tillbaka
- Ska vi kolla på en film ? Undrar Justin
- Ja det gör vi ! Säger Nicole
Vi sätter oss vid vardagsrummet och Nicole och Justin letar efter en film .
- Så , bor du här eller ? Undrar Chaz
- Nej , jag bor i sverige men jag och min kompis kom hit för att kolla på Justin , så vi är här i 2 veckor , svarar jag
- Jaha coolt ! Så när ska ni hem då?
- Jag tror det är på söndag nästa vecka .
- Vad bra då ! Då kan ni komma på mitt party på fredag ? Säger Chaz
- Ja absolut ! Skulle vara kul , svarar jag och ler
- Den här filmen tar vi , säger Justin och håller upp eclipse
- Ja det gör vi ! Säger Chaz
- Visst , funkar för mig , säger jag
CHAZ PERSPEKTIV:
Justin startar filmen och sätter sig ner .
det har gått 15 minuter av filmen men jag har bara
kollat på Karla , så perfekt hon är !
Perfekt hår , prefekt leende , perfekta ögon.
Jag tar min hand och flätar in den i hennes , hon tittar på mig förvånat och ler sen .
Jag blir varm inombords , jag verkligen gillar henne ! Bara känt henne i 30 minuter
men jag tycker hon är speciell. Jag kollar mot Nicole och Justin och ser att dem
håller om varandra och ser ut att ha mysigt .
Jag sätter mig närmare Karla och lägger armen om henne . Hon kollar på mig , ler och lutar
sen sitt huvud mot min axel .
KARLAS PERSPEKTIV:
Åh gud , han har armen om mig , gud jag gillar honom verkligen .
Han är speciell ! Han är inte som andra killar . Jag kollar på Nicole och Justin
och ser att dem börjat kyssas . Dem är så gulliga tillsammans .
Jag kollar upp mot Chaz och ser att han kollat på mig hela tiden .
När han ser att jag kollar upp mot honom lutar han sig fram och börjar kyssa mig , Aah !
NICOLES PERSPEKTIV:
Gud vad jag älskar Justin , han är så gullig och att känna hans läppar mot mina gör mig varm .
Vi fortsätter att kyssas och känner sen att han tar sin hand innanför min tröja .
Den här gången tänker jag inte så mycket på det utan jag vill bara känna hans läppar mot mina .
Jag stannar upp och kollar på Chaz och Karla och ser att dem också kysser varandra.
Snabbt dem började gilla varandra sa jag .
Jag kollade på Justin och såg att han kollade på dem också vi kollade på varandra och började skratta och
kollar på dem igen .
Dem märker att vi kollar och slutar kyssa varandra och blir röda i ansiktet .
- Nu tycker jag vi badar istället , säger Justin
- Bra idé , jag och Karla går upp och hämtar våra bikinis så kommer vi till poolen sen svarar jag
och ger Justin en puss på munnen och går sen upp till Justins rum med Karla ...

Så där har ni kapitel 10 , vad tycker ni ? Kommentera . Har verkligen fått skrivlust nu så
det kommer flera kapitel idag lovar , har endå bara svenskaläxan kvar (man ska skriva dagbok) så det
är väl bra ? Men då får ni ta och kommentera en massa .


I'm beliving in dreams , kapitel 9

- Vad hände nyss ? Säger hon , kysste självaste Justin Bieber mig ? OMGOMG ! Säger hon men ångrar mig när hon ser mig sittandes där fylld med tårar .
- NICOLE ! Säger hon och sätter sig ner och tröstar mig ....


JUSTINS PERSPEKTIV:
-Vad fan hände nyss ? säger jag högt för mig själv när jag satt mig i
bilen påväg hem . Kysste jag Karla ?
Ja jag var ju ganska arg på Nicole , men att kyssa hennes bästa
vän det är fan olagligt !
- Vad har jag ställt till med , säger jag och slåt mig själv i huvudet .
Jag kör hela vägen hem och springer sen upp till mitt rum .
Jag slår Nicoles nummer och ringer henne ...
Hennes telefonsvarare kommer upp:
Hej , du har kommit till Nicole
jag kan tyvärr inte svara just nu men om
du är gullig och säger ditt namn och ditt medelande så
lovar jag att ringa upp så fort jag kan , puss och kram ! pip

-Hej Nicole Det är Justin !
Jag förstår ifall du tycker jag är en tönt och att du säkert
aldrig vill träffa mig igen , men du förstår jag blev så arg för ... ja ingeting !
Så det gick som det gick óch jag ångrar det så mycket .
Jag vill vara med dig , jag vill till när vi kysstes på bion , jag vill ha dig här hos mig

säger jag och lägger sen på och suckar .

NICOLES PERSPEKTIV:
Jag tar upp min mobil och ser att Justin har ringt mig och lämnat ett meddelande
jag spelar upp den på högtalaren:

-Hej Nicole Det är Justin !
Jag förstår ifall du tycker jag är en tönt och att du säkert
aldrig vill träffa mig igen , men du förstår jag blev så arg för ... ja ingeting !
Så det gick som det gick óch jag ångrar det så mycket .
Jag vill vara med dig , jag vill till när vi kysstes på bion , jag vill ha dig här hos mig

- KYSSTES NI ! Skriker Karla
- Ja ... ja det gjorde vi .
- Kysste du Justin Bieber ? Karla blir som vanligt exalterad .
- Ja , vänta måste ringa honom , säger jag och går in på mitt rum och ringer .

- Hallå det är Justin .
Det kommer inte ett ord ur min mu
- Hallå , Nicole är det du ..?
- Ja .. ja det är jag , säger jag
- Snälla gumman du måste förstå att du är allt för mig
jag klarar inte leva utan dig , vi har bara känt varann i 1½ dag , men jag älskar dig.
- Jag ...jag älskar dig också ! Svarar jag och ler .
- Gör du verkligen det ? säger han , gud vad glad jag blir av att höra det !
- Jag saknar faktist dig , svarar jag och fnissar
- Saknar dig också , du och din kompis kan väl komma över hit och sova över ? Min kompis Chaz kommer
att komma och sova , så det kan väl ni också , undrar han ?
- Vänta ska fråga karla ...
KARLAS PERSPEKTIV:
-
Karla ! Jag vill fråga dig en sak , säger Nicole
jag går in till hennes rum .
- Ja vad är det .
- Jo man kan säga att jag blivit vän med Justin igen och han undrar om du o jag vill
sova över där idag ? Vad säger du
Jag känner hur det pirrar i magen ... vad sa hon precis!
- JAAAAA !! ..jag menar , ja absolut det går bra !
- Ja det går bra , kommer du och hämtar oss eller ? Säger Nicole i luren , okej då ses vi snart puss hej .
Dem lägger på .
- Nå? säger jag
- Han kommer och hämtar oss om 10 minuter så vi måste börja packa , svarar hon och tar fram en väska och börjar packa ner saker , jag går in till mitt rum och gör samma sak .
10 minuter senare är vi nere utanför hotellet och ser Justins range rover svänga in .
Vi hoppas in i bilen och gosh vad snygg den var alltså !
Det tar typ 5 minuter men tillslut är vi framme hos Justin , och hans hus är
verkligen ENORMT ! Tänk hur mycket pengar den måste kosta .
Vi går in och börjar klä av oss ytterkläderna .
- Vänta ska presentera er för Chaz säger han , CHAZ kom dem är här nu !
Sen ser man en kille komma in i hallen och han är helt perfekt !....

Ja det var 2 personer som tjatade om en fortsättning ;) Så här får ni kapitel 9 , 3 kapitel på 1½ timme , inte illa alltså hihi ^^ Nu får ni vänta tills imorgon innan ni får kapitel 10 för nu ska jag sova kram !


I'm beliving in dreams , kapitel 8

När filmen var nästan slut kollade jag på justin och såg att han kollade på mig , han bet sig i läppen och började luta sig frammåt .
" Åh gud tänker han kyssa mig ? Vad ska jag göra , jag har ju aldrig kysst någon" tänker jag...


Jag när jag var på bio med en kompis , eftersom dem var på "bio" funkar väl den bilden här xd

Men när jag kände hans läppar mot mina , försvann all nervositet..
Han tar sina händer och drar igenom mitt hår , usch vad härligt det känns .
Vi slutar kyssas och han biter sig i läppen .
Ja ler mot honom och lägger mig mot hans axel igen .
När filmen var slut och vi satt i bilen sa han :
- Du Nicole? ... Jag vet att vi inte känt varandra ganska länge , men sen vi sågs på min konsert
har jag inte kunnat sluta tänka på dig , ditt fina leende , ditt lena hår och dina underbara läppar.. säger han och
börjar kyssa mig igen . Jag besvarar ju självklart kyssen . Den blir mer och mer passionerat och jag känner hur Justin tar sin hand under min tröja , jag avbryter .
- Men vad är det ? Frågar han
- Det går lite för långt tycker jag , vi har bara känt varandra i 1½ dag
och vi är i din bil så jag är inte redo än Justin ... svarar jag och kollar ner i marken och går ut och börjar gå mot hotellet .
- Vänta låt mig få skjutsa dig , förlåt Nicole men jag gillar dig så mycket så jag inte kunde låta bli snälla kom och sätt dig i bilen igen .
Jag står och funderar en stund innan jag går och sätter mig i bilen igen och han börjat köra .
Jag märker att jag inte känner igen mig själv .
- Eh Justin , skulle inte du skjutsa mig till mitt hotell , detta är inte vägen dit , säger jag
- Ne jag vet men vi är faktist påväg hem till mig , svarar han .
- Eh va , men Karla vill att jag ska vara hemma nu snälla kör mig hem .
Han stannar bilen och kollar på mig .
- Vadå är hon din mamma eller !? Han börjar låta ganska arg
- Nej men hon är min bästis så kör mig till hotellet nu innan jag GÅR DIT SJÄLV! Säger jag .
Han gör inget annat än att lyda , vi var knäpptysta under hela färden till hotellet .
När han var framme ville han följa med upp , han följer med till dörren där jag stannar .
- Du behöver inte vara här mer Justin , jag vill helst vara själv med min bästis nu svarar jag
- Men jag kanske vill träffa henne , svarar han drygt
Jag öppnar dörren och han går in .
- Eh Karla , säger Justin
Karla kommer ut ur badrummet men en handuk ínsvept om sig , när hon ser justin kutar hon in igen , kommer tillbaka med en morgonrock och springer fram och kramar justin .
- OMG OMG OMG OMG DET ÄR , DET ÄR ... nästan skriker hon
- Justin Bieber , jag vet , så bieber nu har du träffat henne så hejdå säger jag
- Okej svarar han , hejdå beautiful säger han till Karla och ger henne en puss på munnen och går ut snabbt .
När jag stängt dörren sätter jag mig ner och börjar gråta och Karla står där uppe och ser chockad ut ...
- Vad hände nyss ? Säger hon , kysste självaste Justin Bieber mig ? OMGOMG ! Säger hon men ångrar mig när hon ser mig sittandes där fylld med tårar .
- NICOLE ! Säger hon och sätter sig ner och tröstar mig ....

Det var ett ganska kort kapitel men 2 korta = 1 lång inte sant ;)
Det var väl ganska taskigt av justin att göra sådär ?
Varför gjorde han det tror ni ? Gillade han Karla mer ? Eller försökte han
bara göra Nicole svartsjuk ? Svaret kommer i nästa kapitel ..

I'm beliving in dreams , kapitel 7

- Hejdå Karla ! Sa jag
Karla rusade fram och kramade mig .
- Hejdå , ha så JÄTTEKUL nu , svara hon .
Jag gick ut och tröck på hissen , sen gick jag ut och såg världens snyggaste kille framför mig ...



- Hej beautiful ! Säger han och kramar mig
- Hej ! Svarar jag och besvarar kramen .
Vi sätter oss i bilen och kör iväg till en av dem dyraste
resturangerna i atlanta .
Vi sätter oss vid ett bord i ett eget litet rum , ljus är tända
och det är jättemysigt .
- Nå vad tycker du ? Frågar han
- Han du fixat det här ? Det är jättemysigt ! Svarar jag och ser mig omkring
- Ja det tog ett tag att fixa allt , boka och prata med alla och massa sånt , men allt för dig , svarar han och blinkar.
- Åå du är så gullig !
En servitör kommer in och frågar vad vi vill ha och äta .
- Vi tar eran bästa hummer tack , säger Justin artigt
- Okej , vad vill ni ha och dricka , undrar hon
- Vi tar gärna lite champane , alkoholfri såklart , svarar han och blinkar glatt !
- Okej då säger vi så , säger hon och går .
- Hon verkade inte så himla glad , säger jag
- Nej ingen blir ju glad av att vara med mig , svarar han
-Är du dum eller ? Vem vill inte vara med dig , säger jag
- För att jag är Justin Bieber , alla vill bara vara med kändisen , inte Justin
- Jag vill det ! Säger jag , Justin du är världens otroliga bästa sötaste killen jag känner
Justin ler och tar min hand i hans .
- Jag är glad att jag träffa dig , svarar han och lutar sig närmare mitt ansikte .
När vi var precis 5 cm ifrån varanda kommer servitören in med våran mat .
- Åhh , tack ! Svarar jag och ler
- Visst ! Smaklig måltid , svarar hon och går .
- Skål ! För nu och för senare i livet , säger justin och höjer glaset
jag gör detsamma sen skålar vi och börjar äta !
- Gud jag är helt mätt ! Säger jag när jag ätit klart allting
- Haha , jag med , ska vi dra på bion nu istället ? Undrar han
- Visst svarar jag och tar hans hand och vi springer ut till bilen .
Det hade börjat ösregna så hela mitt hår var helt blött när jag satte mig i bilen .
- Behövde du ställa bilen så långt borta eller !! Säger jag argt (på skoj förstås)
- Haha , här jag har en handuk till dig , svarar han och tar en handuk från baksätet och ger till mig .
Medans jag fixar håret kör han till biografen .
Han hade tänkt att vi skulle se på remeber me , åh den är så bra , och så romantiskt !
- Blir det bra med den här? , undrar han
- Den blir perfekt ! Svarar jag , men var beredd på att jag kommer se ut som en tvättbjörn när den här är slit .
- Lugn bara jag tröstar dig svarar han och vi går hand i hand in i biografen .
Vi orkade inte köpa något att äta eftersom vi var så mätta efter middagen så vi gick direkt
in till biosalongen .
Efter typ mindre än halva filmen var mitt smink förstört , okej jag hade bara mascara då men iallafall .
Justin lägger armen om mig och jag lägger mitt huvud på hans axel .
"det känns konstigt att jag inte beter mig som jag trodde jag skulle bete mig om jag träffade justin , han är ju en helt vanlig människa , förutom att alla vet vem han är och dyrkar honom"
Han ser att jag kolla på honom och han kollar på mig och ler , jag ler tillbaka sen kollar jag mot filmduken igen .
När filmen var nästan slut kollade jag på justin och såg att han kollade på mig , han bet sig i läppen och började luta sig frammåt .
" Åh gud tänker han kyssa mig ? Vad ska jag göra , jag har ju aldrig kysst någon" tänker jag...

Förlåt att den blev så kort , men jag kommer inte på så mycket , och läxorna går före detta (tyvärr) så jag kommer tillbaka med massa kapitel i helgen , kanske kommer 1-2 till idag , imorgon vem vet ;) Ni får kommentera en massa nu annars är det inge kul och blogga !!

Uppdatering den här veckan..

Hejsan :)

Denna vecka kommer jag inte kunna skriva så många kapitel . Har en massa läxor att göra (massa o massa men)
hoppas ni förstår ... Har kanske bara svenska och so läxan klart , men det tar kål på mig haha ! Fast jag vill ju hänga med kompisarna också och allt såntdära . Men i helgen kommer det upp kapitel , det lovar jag ;)


I'm beliving in dreams , kapitel 6

- Nicole , är du hemma ?
- Ja , jag är inne i mitt rum , svarar jag
Jag ser Karla kuta in i mitt rum och sätta sig på sängen .
- Nå berätta allting nu !! säger hon
Jag drar ett djupt andetag ....



...och sen säger jag:
- Äsch ingeting hände , dem bara hjälpte mig eftersom jag hade
svimmat sen fick jag sova över där , det är allt ! säger jag .
- Så det hände ingeting mellan dig och Justin dåra? frågar hon.
- Nej inte direkt , men han ville att vi skule göra något senare ikväll , säger jag
- VA ! ÄR DET SANT ! Vad ska ni göra ? Vart ska ni vara , vad ska du ha på dig , AAHH ! Skriker Karla
- Haha lugna dig lite va ! Vi ska bara ut på middag och bio , det är det .
- Middag ? Bio ? TOTALT romantiskt alltså , vad ska du ha på dig ? undrar hon
- Jag vet inte , kan inte du och jag gå till centrumet och shoppa lite innan ? svarar jag och ler .
- Självklart ! Ska bara ta och fixa mig , svarar hon och går in till sitt rum .
30 minuter senare sitter vi i taxin påväg till Atlantas Centrum.
Jag kan fortfarande inte fatta att mina föreldrar gick med på att låta mig åka .
När vi gick in till centrumet föll hakorna till golvet . Det var så stort , så många affärer .
Jag och Karla sprang till första klädaffären vi såg .
Det var så många snygga kläder där så jag visste inte vad jag skulle prova först .
Jag hittade ett par svarta thights och en lång tröja .
Jag går in till en av provhytterna och byter om . Jag kollar mig i spegeln och det passar perfekt !
"Jag skulle kunna locka håret och ha ett halsband till , det skulle bli supersnyggt!!"
Jag byter om till mina vanliga kläder och går till kassan och betalar för dem
samt ett halsband jag hitta .
Efter det letade jag efter Karla .
Jag hittade henne bland väskorna som hon rota i allihop .
- Karla , vad håller du på med ?
- Jag ? Jag gör absolut ingeting ! svarar hon och stället tillbaka väskan hon höll i .
- Haha du är knäpp ju , men kom nu vi tar något att fika .
Vi går till ett kafé som hade ett underligt namn och beställer varsin bulle och varm choklad.
- Så vad har du köpt då ? Undrar hon och tar påsen och kollar .
- Ja , jag har köpt kläder ! , svarar jag
- HAHA jättekul , men seriöst det här var skitasnygga kläder !
- Haha , varför tror du annars jag köpte dem ? svarar jag med värsta bigsmilet i ansiktet .
Man har aldrig en tråkig stund med Karla .
När vu hade shoppat klar och satt i taxin påväg till hotellet ringde min mobil .
- Hallå
- Hej beautiful , det är bieber !
- Hej ! svarar jag
- Du har väl inte ändrat dig om ikväll va ? säger han
- Absolut inte !
- Bra , jag hämtar dig klockan sju , puss ! säger han och lägger på .
Karla verkade inte ha reagerat på vad som nyss hände .
När vi var framme vid hotellet gick jag upp och tog en lång dusch , klockan var fem och Justin skulle
hämta mig utanför hotellet klockan sju .
Efter duschen satte jag på mig det jag köpte i centrum , sen lockade jag håret
och tog på mig lite mascara .
Han tyckte jag var snyggare osminkad så detta får duga .
När jag var klar var klockan kvart i sju , så jag satte mig
framför twitter och skrev:
"I'm going out with somone speical tonight"
sen gick jag och satte på mig mina skor och min jacka .
- Hejdå Karla ! Sa jag
Karla rusade fram och kramade mig .
- Hejdå , ha så JÄTTEKUL nu , svara hon .
Jag gick ut och tröck på hissen , sen gick jag ut och såg världens snyggaste kille framför mig ...

Som jag sa , ni skulle få kapitel 6 antagligen imorgon eller senare på kvällen .
Var glada att det var nu och  inte imorgon haha ;)
Kommentera en massa nu så kommer kapitel 7 upp snabbare !


I'm beliving in dreams , kapitel 5

- Vad heter du ? Frågar han
- Nicole
- Nicole , det var ett fint namn , svarar han och ler .
Jag ler tillbaka och sen lägger jag mig ner och somnar ....


När jag vaknade morgonen efter hade jag helt glömt bort vad som hände dagen
innan . Jag sträckte på mig lite och röck till när någon sa :
- Godmorgon , beautiful !
- Oj , godmorgon Justin ! , svarar jag
Det fick mig att komma ihåg vad som hade hänt .
- Nå , hur mår du idag då? , undrar han
- Bättre !
- Vad bra , så då kan vi kanske göra något ikväll ?
" Va! Ville självaste Justin Bieber gör något med mig ?
- Ja visst ! Vad hade du tänkt .
- Jag vet inte , middag , bio , vad som helt , svarar han och ler .
- Visst , middag och bio blir bra ! ´, säger jag och börjar leta efter mina kläder .
När jag hittat dem går jag in på toan och byter om , jag hade glömt ta bort sminket igår
så jag sköljde bort det . Sen gick jag ut till Justin .
- Jag visste att du var snygg osminkad , kör på det , säger Jusitn och blinkar
Jag ler till svars .
- Du justin , tack för att du hjälpte mig igår kväll , men jag måste till
hotellet nu .
- Det är lugnt , jag kan köra dig om du vill det ? , svarar han
- Ja tack , skulle vara bra !
Justin byter om och tar bilnycklarna och börjar gå mot bilen .
" Oh gud vilken snygg bil , sån skulle jag aldrig ha råd med !!"
Jag sätter mig vid passagerarsätet och sen åker vi iväg .
När vi är framme vid mitt hotell ger jag Justin en kram och sen går jag ut .
-  Du Nicole !
Jag tittar in genom fönsterutan som han dragit ner .
- Ja vad är det ?
- Jag behöver ditt nummer , svarar han och gör sin hairflip
- Jaha okej , svarar jag och ger han mitt nummer .
Jag ser han åka iväg och sen går jag upp till mitt hotellrum .
Jag ser att Karla fortfarande sover , så jag går in till mitt rum och lägger
mig i sängen och tar ett djupt andetag .
- Nicole , är du hemma ?
- Ja , jag är inne i mitt rum , svarar jag
Jag ser Karla kuta in i mitt rum och sätta sig på sängen .
- Nå berätta allting nu !! säger hon
Jag drar ett djupt andetag ....

Sådär nu fick ni kapitel 5
Kommentera vad ni tycker nu .
Tog ett tag innan jag fick idén till kapitel 5
men ska fundera ut kapitel 6 så får ni den antagligen imorgon
eller ikväll ;)

I'm beliving in dreams , kapitel 4

Närmare slutet av låten började jag känna mig yr , hela rummet snurra och allt
jag såg var dimma.
Jag sprang ut bakom scenen och sen blev allt svart ...



När jag vaknade var jag i ett rum som jag inte kände igen .
Jag försökte resa mig upp men det gjorde ont i bröstet .
Jag kände en hand på min axel och vände mig det .
Det var pattie , justins mamma .
"shh!" sa hon "det är är ingen fara .
Jag hörde nån som spelade piano och sjöng .
Det kom från vardagsrummet .
- Vem är det som sjunger ? Undrar jag
- Det är Justin , men stör honom inte svarar hon
"Vänta nu lite ! Är detta Justins hus? Hur hamna jag här ?"
- Vad hände ? frågar jag
- Du sprang av scenen och svimma när du kom bakom scenen .
Då föll på en massa trådar och sladdar som fanns där , svarar hon lugnt .
- Jag minns att jag va på scenen med Justin , sen minns jag inte mycket mer .
- Du kan bara vara lugn , Uscher kommer snart med vatten , du måste ha blivit ganska yr
däruppe inte sant?
- Jo antagligen ! Svarar jag .
Jag ser dörren öppnas och Uscher kommer in med ett glas vatten .
- Så du är vaken nu , säger han , här !
Jag tar vattenglaset och dricker sen lägger jag mig ner igen och somnar .
När jag nästan hade somnat hörde jag dörren öppnas .
- Hur mår hon ?
Det var Justin !
- Jag tror inte hon mår så värst bra , hon har svårt att andas , svarar Pattie
- Fan ! säger han , är det mitt fel eller ?
- Nej gubben det är inte ditt fel , hon kanske bara glömde bort och andas eller nåt .
Jag känner hur han sätter sig på en stol och lägger en hand på min mage .
Jag tar min hand och lägger den ovanför Justins .
- J-justin ?
- Gud du lever ! Svarar han och ler , jag blev så orolig .
- Vart e jag ?
- Du är hemma hos mig , men bara lugn jag bad Kenny prata med din kompis
och köra hem henne till erat hotell .
- Mm .. är allt jag säger .
- Du borde nog sova nu jag hämtar en tröja du kan få sova i , säger Justin och går till sin gaderb
och plockar fram en av hans t-shirts , han kastar den till mig och
jag går in till toan och byter om , sen går jag in till Justin , Pattie och Uscher
hade gått .
- Vart ska jag sova ? undrar jag
- Här med mig , svarar han och klappar på platsen brevid han i sängen .
Jag lägger mig brevid honom och blundar .
- Vad heter du ? Frågar han
- Nicole
- Nicole , det var ett fint namn , svarar han och ler .
Jag ler tillbaka och sen lägger jag mig ner och somnar ....


Förlåt att den blev så kort , men har inte kommit på någon fortsättning .
Kommentera vad ni tycker ! Det är inte kul och blogga
och skriva berättelser framför tomma face , you know ;)


<3


I'm beliving in dreams , kapitel 3

- Hejdå pappa ! säger Karla när vi kommit fram till Arlanda .
- Hejdå , ha det jättekul nu så ses vi om 2 veckor , svarar han .
Jag och Karla får vänta i en evighet innan
planet ska lyfta , men tillslut är vi där uppe i luften och påväg till Atlanta ....


Nicole och Justin .

Det första vi gjorde när vi hade lyft var att ta på oss hörlurarna och lyssna på musik .
Justin bieber såklart !
Vi satte på common deminator och satt sen helt tysta och lyssna .
Jag måste ha somnat eller nåt för gelt plötsligt känner jag en hand på min axel
och jag rycker till .
Det var bara Karla !
- Vi är framme ! säger hon .
Jag tittar ut och ser att vi har landat .
Jag och Karla går ut och försöker hitta våra väskor .
Vi hittar dem snabbt och försöker sen skaffa en taxi .
Jag måste ha varit i andra tankar under tiden för sen ser jag att
vi är framme . Vi betalar chauffören och går in till vårt rum och packar upp .
Jag kollar klockan och ser att den är halv sju och konserten börjar
klockan 9 .
Vi bestämmer oss för att åka till en resturang och äta innan konserten börjar .
Vi båda beställer varsin portion med potatismos och falukorv och coca cola .
Efter middagen åkte vi direkt till konserten .
Klockan var bara halv åtta så det hade inte kommit sådär jättemånga än .
Vi kollade igenom stånden som fanns där , och dem hade massa JB-saker .
KARLAS PERSPEKTIV:
AAH ! Skrek det i mitt huvud och jag
började ta en massa saker , allt från klockor till tröjor .
Allt blev sammalagt 1259 kr , hehhe .
Jag springer sen till Nicole som ställt sig längst fram i kön .
- Karla , så fort dem öppnar dörren springer vi längst fram , okej ? Säger hon
- Absolut ! Svarar jag .
Några sekunder efter öppnas dörrarna och vi rusar in.
NICOLES PERSPEKTIV:
Yes! Vi kom längst fram , skriker jag .
- Ja! Nu har vi bra chans att bli hans "one less lonley girl tjej" blinkar Karla glatt .
- Haha , ja om vi har tur så ! Svarar jag .
Efter ett par minuter blir det mörkt i hela salen och det kommer
rök från scenen . Alla i publiken börjar skrika (inkl. jag och Karla)
och ut kommer Justin Bieber och börjar sjunga på baby .
Eftersom jag och Karla kan alla hans låtar så sjunger vi glatt med .
När det har gått en timme blir det 5 minuters paus .
- Jag kan gå och köpa något att dricka , säger Karla .
- Okej , jag ser till så ingen tar vår plats.
5 minuter senare kommer hon tillbaka med varsin cola och konserten börjar
igen .
Slutligen kommer det alla har väntat på .
"Nu behöver jag en tjej här på stolen här" säger han och alla tjejej sträcker
fram handen för att han ska välja den .
Jag sträcker fram handen så långt jag kan och blundar .
Plätsligt känner jag en hand flätas in i min och jag kollar upp och ser
Justin Bieber le sitt sexiga leende .
Jag log tillbaka och gick upp på scen .
Justin kramade mig och det kändes bara så bra !
Jag gick och satte mig på stolen och fick sen blommor och han började
sjunga .
Närmare slutet av låten började jag känna mig yr , hela rummet snurra och allt
jag såg var dimma.
Jag sprang ut bakom scenen och sen blev allt svart ...

Vad tycker ni ?
Kommentera massa !
Glad att jag gav er 2 kapitel idag , kände att
jag var skyldig er det .

I'm beliving in dreams , kapitel 2

Jag kollade klockan och såg att den var 07.28 alltså
går bussen om 10 min .
Jag satte på mig mina skor och min jacka och började gå mot bussen ...



När jag väl kom till busshållplatsen
såg jag att det var två killar i min klass som
satt där .
Orkade inte prata med dem så ställde mig en liten bit ifrån .
En av killarna märkte mig och gick fram.
- Hej Nicole !
- Hej Albin , säger jag
- Har du gjort matteläxan tills idag?
"Shit jag hade glömt bort matteläxan allt jag hade tänkt på den här
veckan var ju fredag (idag)"
Jag skulle precis svara när jag såg att han redan hade gått iväg
och hoppade in i bussen som precis hade kommit .
Jag gick in , visade busskortet och satte mig .
Jag tog fram mina hörlurar och satte på Justin Bieber -pray
Jag hoppade av vid skolan och gick in och började
lämna av mina saker i skåpet .
- NICOLE !
Det var min bästavän Karla
- KARLA!
- Gud vad jag längtar tills ikväll , gör inte du?
- Jo men absolut , har du kommit på något att ha på dig ? , säger jag
- Ja , jag ska ha min lila t-shirt med justin på och ett par jeans , svarar hon med ett leende .
-  Har du fler JB - tröjor?
- Ja många , vi går hem till mig efter skolan så kan du testa några , svarar hon .
- Åhh tack , säger jag med ett leende .
Det ringde in och vi gick in på lektion.
Dagen var seg som vanligt men tillslut ringde det ut och alla sprang till sina skåp .
Jag och Karla kom ut först .
- Alltså tänk , om 9 timmar är vi i atlanta på Justin Bieber konserten , AHHH ! Skriker Karla
- Ja men gud jag kan inte fatta att min dröm snart går i uppfyllelse , svarar jag och ler .
Vi börjar springa mot busshållplatsen men ser bussen åka iväg .
- Fan ! Skriker jag .
- Lugn Nicole vi kommer hinna fixa oss innan planet lyfter , säger Karla och tar upp sin
mobil och ringer sin pappa.
10 minuter senare är vi hemma och Karla och stressar oss .
- Nå vart är dina Justin Bieber tröjor? , undrar jag ?
- Här , svarar hon och tar ut en bunt med tröjor .
Medans Karla sminkar sig och fixar håret , letar jag efter en tröja .
Tillslut hittar jag ett lila linne med texten
" I ♥ you bieber !"
och sen börjar jag också fixa mig .
20 minuter senare sitter vi i bilen påväg till flygplatsen .
Justin Bieber - Baby spelas upp
på högsta volym och jag och Karla sjunger med .
- Hejdå pappa ! säger Karla när vi kommit fram till Arlanda .
- Hejdå , ha det jättekul nu så ses vi om 2 veckor , svarar han .
Jag och Karla får vänta i en evighet innan
planet ska lyfta , men tillslut är vi där uppe i luften och påväg till Atlanta ....


Förlåt att det tog ett tag innan kapitel 2 kom . Jag har kommit på en idé till kapitel 3 så
det kanske kommer en lite senare idag också .
Kommentera en massa nu så kommer det fler kapitel på kort varsel !




Inte skrivit klart ..

Hej :)

Har inte skrivit klart kapitel 2 men
fortsätter imorgon , då får ni den ;)

Förlåt


Hejsan :)

Förlåt att jag inte har gjort ett kapitel 2
men har inte kommit på en fortsättning .
Men jag ska fundera ut det nu
och så kommer den kanske lite senare på eftermiddagen :)

RSS 2.0