I'm beliving in dreams , kapitel 33

Han rotar igenom sin ficka och tar fram en liten ask och öppnar , i där finns en förlovningsring .
-..skulle du vilja gifta dig med mig ?....


Jag bara satt där helt chockad , ville han gifta sig med mig , gud vad ska jag svara .
- Vad säger du , Nicole ?
- Ja ! Självklart vill jag gifta mig med dig ! Säger jag och kysser han och tar ringen och sätter på mitt finger . Den är Jättefin Justin jag älskar den . Justin ler och jag andas tungt och kollar på ringen . Tänkt att jag är förlovad . Vi fortsätter att äta men jag kan inte sluta skaka så lycklig är jag ! När vi hade ätit åkte vi hem till lägenheten igen . Klockan började närma sig halv 8 - 8 så vi gick in till sovrummet . Där inne började jag och Justin kyssas , han la mig försiktigt ner i sängen och fortsatte kyssa mig och fortsatte sen längre ner och jag stönade lågt sen kom han upp mot min ansikte igen och log . Jag log tillbaka och vände på oss så jag låg över Justin , jag kollade på hans varma bruna ögonen och kände mig som världens lyckligaste tjej . Jag kysste honom och smekte hans mage sammtidigt . Vi har det mysigt när plötsligt min mobil ringer , självklart ska nån alltid ta och förstöra det mysiga .
Jag tar mobilen och svarar .

- Hallå ?
- Hej , det är Karla ! Jag har inte hört av dig på jättelänge ? Kan vi träffas ?
- Ehm .. jo visst kan vi det , när ?
- Om 5 minuter nere vid parken ?
- Visst jag är påväg !

Vi lägger på och jag reser mig upp .
- Vem var det ? Undrade Justin
- Det var Karla , vi har inte träffats på väldigt länge så hon vill gärna träffa mig , är det okej ?
- Visst , gå du bara ! Svarar Justin och ler
Jag ger honom en lång kyss och går sen till hallen och börjar klä på mig sen går jag till parken .
När jag kommit fram får jag sitta där ett bra tag men tillslut kommer Karla .
- Hej ! Säger hon glatt och kramar mig , hur mår du ?
- Jag mår bra , eller faktist bätte än bra , jag mår jättebra !
- Värst vad du mår bra då , berätta nu .
Vi satte och ner på en bänk och jag öppnade munnen för att prata , men då kom 2 tjejer fram till oss .
- Hej ! Är inte typ du Justin Bieber's tjej ? Undrar den ena
- Jo det är jag , svarar jag och ler glatt och dem 2 tjejerna börjar skrika .
- Kan vi få din autograf ? Vi är Justin Biebers största fan , han är vår gud ! Säger den andra tjejen och dem börjar skrika ännu mer . Jag skrattar och skriver dem varsin autograf , sen vill dem ta en bild så Karla tar en bild på oss alla 3 . Sen säger dem hejdå och går iväg .
- Tufft Liv , säger Karla , men berätta nu .
- Jag ska gifta mig ! Säger jag och ler stort
- VA ? Nej du driver med mig ? Säger Karla och är nära på att skrika .
- Nej , jag driver inte , svarar jag och visar ringen .
- Den är så stor ? Säger Karla
- Jag vet ! Gud vad glad jag är , du ska bli min brudtärna jag lovar ! Svarar jag och ler stort
- Vad bra ! Okej , något annat intressant ?
- Nej , inte direkt ! Inget jag kommer på iallafall .
- Ni har väl inte haft ...
- Nejdå inte än haha ! skrattar jag , men du jag är ganska trött kan inte vi gå till vår lägenhet ?
- Va , lägenhet ? Jo .. visst ! Vi reste oss upp och började gå iväg .
- Men du har inte berättat att du har en lägenhet , säger Karla medans vi går .
- Opps , glömde visst det , svarar jag och skrattar .
När vi kommer inte kommer Justin fram med ett glatt leende .
- Hej Karla ! Säger Justin och kramar Karla .
- Hej ! Svarar Karla med en pipig röst och ler stort .
- Hej snygging ! Säger Justin och tar tag i min nacke och kysser mig...

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid med alla läxor och prov och sånt och sen så har jag inte haft någon idé till nytt kapitel . KOMMENTERA nu :)



Förlåt..

förlåt för dålig uppdatering , men ni vet ju vad skola är så det är därför jag inte skrivit nåt nytt -.-

I'm beliving in dreams , kapitel 32

Innan filmen ens hade slutat hade Nicole somnat i mitt knä . Jag log mot henne och stängde av tvn och bar in henne till sovrummet . Jag bäddade om henne och gav henne en puss på pannan innan jag själv tog på mig natttröja och gick och la mig ...


Jag vaknade dagen därefter ganska tidigt på morgonen med värsta huvudvärken . Hela mitt huvud dunkade och jag mådde illa . Jag sprang till toan och ja det kom upp . Hela rummet snurra så jag gick krälandes tillbaka till sängen och stönade för att det gjorde ont .
- Älskling ? Hur är det ? Undrar Nicole nyvaken
- Jag är sjuk , älskling ! Jag är magsjuk .
- Är det tack vare mig eller ? Min mat igår !
- Nejdå ! Det är det inte jag lovar , säger jag och ler lite försiktigt . Nicole ger mig en puss på kinden och går sen upp och tar en snabbduch . Sen går hon in i köket och fixar och dånar , jag blundar och känner att jag håller på att somna när Nicole kommer in med frukost på sängen .
- Här kommer din frukost ! Ta om du vill ha , jag lägger det här , säger hon och lägger brickan på en byrå . Sen ger hon mig en kyss .
- Gumman du kan själv bli smittad !
- Det gör inget , jag klarar inte en dag utan dina läppar mot mina , säger hon och kysser mig igen  , tråkigt att du blev sjuk , annars kunde vi ha gjort mer än bara kyssas , säger hon och blinkar och går sen och tar på sig ett Vitt linne , svart kofta och svarta thights . Snygg som vanligt säger jag bara .
- Du är så sexig älskling ! Säger jag och ler , Nicole ler tillbaka och lägger sig sen i sängen brevid mig . Jag tog lite av min mat Nicole hade fixat , det var supergott som vanligt men jag orkade inte allt , hon hade även ställt fram huvudvärkstabletter ifall jag skulle få världens huvudvärk igen .
- Du älskling ! Jag ska gå ut och handla lite är det något du vill ha ?
- Gärna lite sötsaker , säger jag och skrattar lite
Hon ler och ger mig en kyss innan hon går in till hallen och tar på sig jackan och skorna .
- Jag älskar dig , hejdå ! Ropar hon innan hon går
- Älskar dig !

NICOLES PERSPEKTIV:
Jag tog en promenad till närmaste affär . Snön hade smält för det mesta och solen sken . När jag kom fram tog jag en korg och började samla åt mig lite saker , frukt , läsk , chokladkakor , chips , mjölk , ägg , bröd och sånt som vi behövde . Jag köpte även "The last song" och sen när jag betalat går jag tillbaka . Jag ställer in allt där det ska vara och går sen in till sovrummet , Justin låg där och sov så sött . Jag ger honom en puss på pannan och går sen in till köket igen . Jag tar fram en liten tallrik och lägger upp 5 st kakor som jag lägger på byrån i sovrummet , sen går jag och kollar på tv . Jag slumrade till i soffan och vaknar sen av att Justin ropar på mig . Jag går in till sovrummet .
- Vad är det Justin ?
- Kan du hämta ett glas vatten åt mig ?
- Visst , säger jag och ler , jag går in i köket och tar ett glas och fyller på med vatten sen går jag tillbaka till Justin och lägger den på bordet brevid honom .
- Tack säger han och ger mig en kyss . Jag går runt sängen och lägger mig brevid Justin . Jag lägger mitt huvud mot hans bröst och han håller på med mitt hår . Efter en halvtimme när vi hade mysigt och pratat och så kollade vi på The last song . Den var verkligen jättebra och jag och Justin höll om varandra och myste . När filmen var slut var klockan halv 8 så det var nog en bra idé att börja med middag .
- Vill du ha något att äta Justin ?
- Nej tack ! Jag vill bara sova .
- Okej , men jag fixar mat till mig nu . Jag ger Justin en puss på kinden och går sen in till köket . Jag gick igenom vad vi hade men jag hade ingen ork att laga nåt . Så jag tog en pizza från frysen och värmde den i mikron . Sen tog jag cola och satte mig ner och började äta . Sen gick jag och tvättade ansiktet och borstade tänderna och bytte om till sovtröja , sen gick jag och la mig i sägen brevid Justin och somnade .

JUSTINS PERSPEKTIV:
När jag vaknade dagen efter mådde jag mycket bättre . Jag reste mig upp ur sängen och gick in till badrummet och tog en dusch . Sen fönade jag håret och fixade till det och gick sen till sovrummet och satte på mig kläder . Efter det gick jag till köket och fixade lit gröt till oss . Sen dukade jag bordet och gick in och väckte Nicole .
- Nicole , jag har fixat frukost ! Nicole vaknar och tittar nyvakte på mig
- Öh , vaa ?
- Det är frukost
- Mm.. säger hon och reser sig långsamt upp och går in till köket och sätter sig ner och börjar äta . Jag sätter mig mittemot henne och vi äter .
- Nå . vad tycker du ?
- Det var jättegott , säger Nicole och ler , glad att du mår bättre idag !
- Det tycker jag med , kan inte vi gå ut ikväll och äta middag ? Frågar jag
- Jo visst ! Efter frukosten går Nicole och fixar sig och jag sätter mig i soffan och läser lite . På en sida stod det om mig och Selena , vår nya kärlek . Va ? Ny kärlek , knappast . Jag river sönder den sidan och knöglar ihop den och slänger den i papperskorgen och fortsätter sen läsa . När Nicole är klar kommer hon och sätter sig brevid mig .
- Kan inte vi gå ut och bowla ? Undrar Nicole , det var så länge sen !
- Jo visst , kom vi åker nu , säger jag och vi går till hallen och tar på oss ytterkläderna och tar sen en taxi till bowlinghallen . Vi spelar hela dagen och har hur kul som helst . När klockan närmar sig 7 åker vi till en resturang jag bokat till .

NICOLES PERSPEKTIV:
Resturangen var helt underbar . Vi satte oss vid ett bord för två och en servitör kom för att ta våran beställning . Båda valde spagethi och köttfärssås och vin . När hon hade kommit med det började vi ju självklart äta . Det var så himla gott och jag älskade det .
- Du Nicole , det är något jag vill fråga dig , säger Justin plötsligt
- Okej , vad är det ! Säger jag och ler
- Ehm .. alltså , du vet väl att jag älskar dig eller hur ?
- Ja , det vet jag väl !
- Ja och jag undrar om ...
Han rotar igenom sin ficka och tar fram en liten ask och öppnar , i där finns en förlovningsring .
-..skulle du vilja gifta dig med mig ?....

Nu är kapitel 32 klart . Vad tycker ni ? KOMMENTERA !

Länkning

Hej (: Nu ska jag göra en liten länkning . Jag har en blogg om Justin , där jag skriver om honom , inga historier utan fakta och en massa sånt . Jag har absolut inga läsare till den bloggen och eftersom jag har massa läsare här tänkte jag att jag kunde länka till den bloggen också . Väntar fortfarade på en design så har en lite konstig design just nu ;)
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se
http://jbeebz.webblogg.sehttp://jbeebz.webblogg.se

BESÖK ! MEN GLÖM ENDÅ INTE DENNA BLOGG !

Who is Justin Bieber ?

Jag kom och tänka på en sak .. vissa som kommer in på den här bloggen kanske inte vet vem Justin Bieber är ? Så i detta inlägg hade jag tänkt skriva lite fakta om honom !

Justin Drew Bieber, född 1 mars 1994 i Stratford, är en kanadensisk sångare, som inledde sin professionella karriär på Youtube.

Biebers karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube,[1] möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records.

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.

Justin var även med i Miley Cyrus Party in the USA vid Much Music Video Awards 2010

Justin som liten , då han var musikintresserad som han är idag


När han var 13 år blev han upptäckt

Justin i år .

Från vanlig pojke i Kanada , till en stjärna ;)


Svar på tal - namn


Om ni inte ser vad det står så står det : Fett bra !! Älskar din berättelse och läser de 24/7 ! Jag har en fråga : Vad heter du i verkligheten ? <3333333

Svar: Hejsan ! Tack så jättemycket att du tycker det , blir så glad ! (: Jag heter precis som hon i berättelsen Nicole , hade svårt att komma på nåt namn så valde mitt eget ;)


I'm beliving in dreams , kapitel 31

- Nu har vi en speciell överasskning till er . Vi har en kändis här på besök som ska sjunga för oss . Så välkommen upp på scenen . Alla började skrika när "den" kom upp på scenen och jag som stod med ryggen mot vände mig om och där uppe på scenen stod Justin ...



Vad gjorde han här ? Han ska bara förstöra . Men sammtidigt saknade jag honom . Hans underbara läppar och hela han . Jag log lite för mig själv där han stod på scenen och sjöng på "baby" . Jag tänkte på den tiden i Atlanta . Han hade verkligen varit perfekt .. ja tills det där hände . Jag visste inte vad jag ville göra .. jag vill ha allt som vanligt igen men tänk om han gör samma sak igen ? Han hade precis slutat baby och sa i micken :
"Nu ska jag sjunga en låt som jag tillängnar min största kärlek ! Jag må ha sabbat allting , men hon kommer ALLTID att finnas i mitt hjärta " sen började han sjunga på Common Deminator och jag log .
- Vill du dansa ? Jag kollade åt sidan och Kalle stod där och log . Jag hade ju gått hit med honom så jag kunde bara inte säga nej . Jag tog hans hand och vi gick ut på dansgolvet .Han tog sina händer på min midja och jag mina runt hans nacke . Vi stod där och dansade och jag kollade för det mesta mot Justin . Han hade tydligen inte märkt mig för han kollade inte hit .
- Förlåt jag orkar inte mer , säger jag och går sen till Karla och lukas .
- Karla , jag behöver prata med dig !
Vi går en bit ifrån .
- ´Jo det är såhära att jag börjar gilla Justin igen .
- Va är det sant ? Vad ska du göra med Kalle ?
- Det är lugnt vi gick bara hit som vänner , så han förstår säkert .
- Okej , men nu till mig , jag tror jag börjar gilla Lukas igen .¨
- Va ? Men Chaz då ?
- Det är liksom problemet , jag vet inte vad jag ska göra .
- Vem gillar du mest ?
- Nicole det hjälper inte just nu ! Jag gillar båda lika mycket !
- Tyvärr kan jag inte hjälpa dig , jag har inget vettigt svar .
Karla suckar och går in igen . Jag går in strax efter henne och ser att Justin inte är på scenen längre utan står vid hörnet och skriver lite autografer , när han skrev klart kollade han runt för att ja kanske hitta nån han känner . När han ser mig ler han och börjar gå . Men då ska ju en massa andra komma och be om autograf , jag suckar och ler för mig själv . När han är klar fortsätter han gå mot mig . Så fort han kommer fram tar han mitt ansikte mellan sina händer , tittar mig djupt i ögonen och snart möter hans läppar mina . Jag hade rätt , jag saknade verkligen hans läppar . Vi började kyssas mer passinerat och jag blev kåt . Jag avbröt kyssen snabbt när jag insåg att vi fortfarande var på skolbalen . Justin ler mot mig .
- Jag har saknat dig , säger han och ger mig en kram
- Jag har saknat dig också ! Svarar jag och besvarar kramen .
- Jag är ganska trött , vill inte du gå hem ? Viskar Justin till mig
- Jo , det är ganska tråkigt här . Jag går till Karla , lukas och Kalle och säger att jag går sen tar jag på mig jackan och vi tar en taxi till lägenheten . Det var ett tag sen man var i den här lägenheten så det kändes overkligt när jag kom fram .

JUSTINS PERSPEKTIV :
Så fort vi kom innanför dörren vände jag mig mot Nicole ´, tryckte upp henne mot väggen och började kyssa henne . Jag är glad över att hon inte är lika sur . Vi tar av oss ytterkläderna och går sen in till sovrummet kyssandes , vi lägger oss ner i sängen och börjar kyssas mer och mer passionerat . Jag letade bak på hennes rygg och drog ner dragkedjan och drog sen ner klänningen så bhn syntes vi fortsattes kyssas när min mage sen började låta . Vi tittade på varandra och började skratta .
- Jag ska nog gå och fixa middag till dig ! Säger Nicole och ger mig en snabb kyss på munnen och drar sen upp dragkedjan och går in till köket . Jag lägger mig på rygg och suckar . Jag ligger i sängen och kollar upp mot taket .
- Middagen är klar ! Ropar Nicole och jag går in till köket , där hade Nicole fixat potatis och kött och tänt ljus . Så mysigt . Jag ler och sätter mig ner och börjar äta . Nicole sätter sig mittemot mig .
- Du Justin , jag hade tänkt börja på övningsköra nu nästa månad , i Sverige får man inte börja köra fören man är 18 .
- Va är det sant ? Kul ! Skönt att åka i bil istället för taxi , right ? säger jag och blinkar mot Nicole , hon ler och vi fortsätter äta . Efter middagen fixar vi iordning popcorn , läsk och sätter oss och kollar på skräckfilm . Nicole hoppade till ganska ofta och kröp närmare mig men det var bara mysigt . Innan filmen ens hade slutat hade Nicole somnat i mitt knä . Jag log mot henne och stängde av tvn och bar in henne till sovrummet . Jag bäddade om henne och gav henne en puss på pannan innan jag själv tog på mig natttröja och gick och la mig ...

Förlåt för min dåliga uppdatering , men skolan kommer tyvärr före :( Men denna blev ganska kort men jag orkade inte skriva särskilt mycket mer . Jag ska försöka skriva flera kapitel den här helgen (försöka) Vi får se hur det går ! KOMMENTERA NU !

I'm beliving in dreams , kapitel 30

- Tack ! Säger jag och vi springer till hissen . När vi sen var utanför 143 var jag nervös . Jag drog ner handtagen och gick in . Där satt hon , i en säng och pratade med en läkare och var glad . Jag gick fram till dem . Nicole kollade på mig . Sen säger hon :
- Vem är du ?...



Va ? Vad sa hon nyss , vet hon inte vem jag är ? Jag öppnade munnen för att säga något men jag kom inte på nåt . Doktorn kollade upp på mig , sen på nicole sen på mig så föste han ut mig .
- Varför minns hon inte mig !?
- Hon kan ha fått minnesförlust , hon fick en rejäl slag i huvudet , vi låter henne stanna här på sjukhuset , vi ska försöka få henne att få minnet tillbaka .
- Ja .. okej då . Jag tackar läkaren och går sen till väntrummet där mamma är .
- Nå , vad sa hon ? Mamma verkade så glad .
- Hon .. hon minns mig inte !
- Men gubben ! Hon ger mig en kram sen tar vi en tyst promenad till lägenheten . När vi kommer fram lägger jag mig i sängen och somnar .

2 månader senare .

Jag åkte tillbaka dagen efter till tyskland , konserterna i Paris var över medans jag var i sverige . Jag träffade Selena och den här gången kysstes vi inte eller nåt . Vi var bara vänner . Vi hade jättekul i 2 månader men jag kunde inte sluta tänka på Nicole , doktorn ringer mig nästan varje dag för att berätta , men hon minns fortfarande inte mig . Det hade nu gått 2 månader sen jag såg Nicole sist och det började bli vår . Jag höll på att repa för kvällens föreseställning när mobilen ringer.

- Hallå ?
- Justin , det är Dr.Bark
- Hej , hur är det med henne ?
- Det är perfekt ! Hon vaknade för 15 minuter sen och har bara ropat efter dig , jag tror hon börjar få minnet tillbaka nu .
- Det är ju fantastisk !
- Ja ! Du kan komma hit om du har lust och kan .
- Jag har en föreställning nu om 1 timme , men jag reser till sverige så fort den är klar .
- Gör så ! Hejdå

När vi lagt på springer jag till mamma .
- Mamma nåt otroligt har hänt !
- Vadå ?
- Nicole börjar få minnet tillbaka !
- Det är ju underbart ! Ska du åka dit ?
- Jag lovade att komma så fort konserten ikväll är över .
- Det är ju så bra gubben ! Jag springer fram och kramar henne och känner mig så lättad . Nu hoppas jag bara inte Nicole minns vad som hände under nyår . Dagen gick så långsamt men tillslut var det sista låten för den här kvällen . Efter det åkte jag till flygplatsen och tog första bästa planet till Sverige med mamma . Det tog lite timmar men tillslut satt vi i en taxi påväg till sjukhuset . Mamma gick och satte sig i väntrummet medans jag gick upp till rummet Nicole var i . När jag kom in log Nicole och sov så jag gick och satte mig på en stol brevid henne . Jag smekte hennes kind försiktigt och log . Hon är så vacker , 2 månader utan henne har varit plågande . Jag la mig försiktigt brevid henne och sen somnade jag . Jag vaknade av att nån gnydde lite brevid mig , jag kollade dit och såg att Nicole kollade på mig .
- Hej ! Sa jag försiktigt
- Hej , svarade hon och log .
- Minns du mig nu ? Undrar jag
- Du är Justin Bieber va ?
- Ja det är jag !
- Självklart minns jag dig ! Du är typ min största idol ! Tänkt att du är här , vad gör du här i sverige ?
Jag suckade och satte mig på stolen . Dr.Bark kom in .
- Hej ! Vad har ni pratat om då ? Undrar han
- Har du fixat så Justin Bieber kom hit ! Tack ! Nicole skiner upp i ett leende .

NICOLES PERSPEKTIV:
Vilken perfekt dag ! Vara på sjukhuset och vakna upp med Justin Bieber brevid mig , vänta nu ? Sjukhus ! Vad gör jag här ?
- Varför är jag på sjukhus?
- Du .. du ville ta självmord , säger Dr.Bark
- VA ! Varför då ?
- Justin , du kan nog berätta det .
Jag tittade på Justin och han såg lite ledsen ut .
- För .. jag kysste Selena Gomez på nyår , säger han och kollar ner
- Nej ! Så kan det inte vara ? Jag skulle aldrig göra så bara för det
- Kanske inte som fan , men som min flickvän .
- Vänta nu fattar jag ingeting snälla förklara ?
- Nicole , du har fått minnesförlust , därför kommer du inte ihåg att Justin Bieber är din pojkvän , säger Dr.Bark
Vänta nu lite ? Jag tänker efter och kommer sen ihåg allt som hänt . Jag var på nyårsfest hos Kalle men gick hem tidigt för jag såg på TV att Justin kysste Selena , jag ville inte leva längre så jag tänkte hoppa från balkongen . Jag kollade på Justin som försökte att inte gråta .
- Du ! Jag hatar dig Justin !!
Jag såg hur Justin blev rädd så han steg upp och backade lite .
- Hur kunde du göra så mot mig ? Du lovade för i helvete ! Du lovade !!!
- Jag vet , men snälla Nicole kan vi inte bara glömma det här .
- Tror du man bara kan glömma bort och sen fortsätta som vi hade det ?
- Ehm..ja ?
- Där hade du fel ! Åk tillbaka till .. vart du nu än ska jag vill aldrig och nu menar jag ALDRIG se dig mer !
Jag såg att Justin försökte att inte gråta om han gick ut . En tår föll för min kind men jag torkade snabbt bort den .
- Du får ta och vila och så får du åka hem imorgon , säger Dr.Bark och gick ut .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Fan att den där läkaren skulle säga sådär ! Jag skulle fan ha fixat det . Jag gick förbi väntrummet för att kolla om mamma fortfarande var där men det var hon inte , jag kollade min mobil och jag hade fått ett sms .
"Jag behövde åka tillbaka till Tyskland , kom tillbaka så fort ni fixat allt .. älskar dig gubben !"
Jag strunade i att svara utan tog en taxi till våran lägenhet , eller nu är det väl min lägenhet eftersom Nicole inte vill se mig längre . Jag gick upp och bara satte mig i soffan .

Dagen efter / NICOLES PERSPEKTIV :
Jag vaknade på morgonen av att en läkare kom in och sa att jag fick åka hem nu . Så jag fick mina kläder och bytta om innan jag tog en taxi hem . När jag kom hem tog jag fram läsk jag hade i kylskåpet och hällde upp det i ett glas . Sen satte jag mig framför tvn och kollade på remeber me , jättebra film . Jag kollade ut en snabb sekund och såg solen skina in . Det var mars , jag hade legat i koma i 2 månader och fick äntligen vara ute . Snön hade smält bort och värmen kom tillbaka . Min familj hade en stor pool på baksidan som vi brukade bada i , jag längtar tills jag får göra det igen . När filmen var slut gick jag upp på mitt rum och satte igång datorn , jag gick in på twitter och såg att Justin skrivit .
" I hate this year , i hate me .. please forgive me."
Jag förstod att den handlade om mig men jag struntade i det . Jag loggade ut och loggade istället in på skype . Karla var inlogga .

* Hej ! Hur mår du ? Fick reda på av Justin vad som hade hänt dig , mår du bra ?
* Jag mår bra i stort sätt , förutom att jag inte pratar med Justin längre .
* Va gör du inte ? Hade inte ni löst det .
* Hur skulle jag vilja fortsätta vara med honom när han har gjort sådär mot mig , du såg själv , Karla !
* Ja .. jag vet .
* Jag måste logga ut nu , läkaren sa att jag måste vila hejdå !

Jag stängde av datorn och la mig sen ner i sängen . Jag stänge ögonen men öppnade dem se igen när mobilen ringde .

- Hallå ?
- Hej ! Det är Kalle hur är det ?
- Det är bra ! Jag har precis kommit hem från sjukhuset .
- Det var skönt och höra ! Karla berättade för mig vad som hänt .
- Det är lugnt .
- Du föressten , det är skolbal om 4 veckor och jag undrar om du orkar få med mig ?
- Är det ? Det visste inte jag , men självklart vill jag gå med dig . Men bara som vänner va ?
- Inget annat .
- Vad bra , men jag måste vila nu ringer dig sen , puss !

Vi la på och jag la mig ner igen och somnade .

Nästa morgon :
Jag vaknade runt 1 och gick och tog en dusch . Jag klädde sen på mig . Valde en svart munktröja , vitt linne och mörkblåa jeans . Jag tog fram min hårfö och föna håret sen satte jag på mig lite mascara . Sen gick jag ner för att äta frukost . Jag tog som vanligt mjölk o flingor . Medans jag satt och åt hörde jag att dörren öppnas .
- Hallå ? Ropade jag och in kom mamma och pappa . Jag sprang fram och kramade dem .
- Är ni hemma redan ? Gud vad jag har saknat er !
- Vi har saknat dig med gumman , men .. varför är inte du i din lägenhet .
- För jag har gjort slut med Justin , jag flyttar tillbaka hit .
- Nämen gumman , e du ledsen över det ?
- Nej det är jag inte , det är bara skönt ! säger jag och ler
- Jaha .. okej då ! Dem gick upp till sitt rum och skulle packa upp . Jag bestämde mig för att gå ut på en promenad så jag tog på mig skorna och min skinnjacka .
- Mamma jag går ut !
- Gör så !
Jag går mot ica som är 10 minuter härifrån . När jag är där letar jag efter nåt gott att äta . Jag tar en cola och choklad . Medans jag står i kassan ser jag Justin komma in med massa tjejer . Jag satte på mig luvan och hoppades på att han inte såg mig . Han kollade på mig en lång stund och jag trodde han skulle känna igen mig , men sen kom ett fan fram och började kyssa honom , usch ! Jag såg hur han sprang ut på direkten och tjejerna fortsatte fnittrandes .
- Ehm ursäkta , ska du betala ? Undrade tjejen i kassan .
- Oj ehm jaa det ska jag ! Jag ställde fram sakerna och betalade . Jag vågade inte ta bort luvan så jag hade den kvar . Jag gick längst trottoaren och efter en stund kändes det som om någon följde efter , jag kollade försiktigt bak och såg Justin Bieber bakom mig . Jag vände tillbaka och fortsatte gå lite snabbare . Jag såg mig om och han gick också snabbare så jag började springa , vilket han också gjorde .
- Nicole , jag vet att det är du ! Snälla vänta , låt mig förklara . Jag lyssnade inte utan fortsatte . Jag såg att en buss var påväg att åka så jag sprang det fortaste jag kunde för att hinna . Jag hann komma med och såg sen Justin på busshållplatsen .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Fan inte nu ! Det borde ha vart Nicole det såg jag , jag såg hennes ögon i kassan . Gud vad ska jag göra ! Medans jag väntade på att få ta bussen till lägenheten ringde min mobil .

- Hallå ?
- Hej ! Detta är Jessica Jendi på torpskolan . Är detta möjligtvis Justin Bieber jag pratar med ?
- Ja det är det .
 - Vad underbart ! Jag undrar om inte du skulle kunna sjunga några låtar på skolans vårbal nu som är om 4 veckor ?
- Jo visst kan jag det .
- Utmärkt då ses vi då !

Vi la på precis när bussen hade kommit . Jag hoppade på med luvan över mig och sen satte jag mig längst bak och var påväg hem .

NICOLES PERSPEKTIV:
Så fort jag kommit innanför dörren kunde jag andas ut . Tänk att han fortfarande är kvar i Sverige . Jag gick in till köket där mamma var .
- Mamma , vi ska ha en vårbal nu om 4 veckor , skulle inte du och jag kunna åka och köpa en balklänning .
- Jo men självklart ! Nu på direkten ?
- Ja gärna !
Vi gick till hallen och klädde på oss , mamma berättade för pappa och vi åkte iväg till en klädaffär . Det fanns så många klänningar att jag inte visste vilken av dem som var finast men tillslut hitta jag en som vi köpte sen gick vi till ett kafé i närheten och tog varsin kaffe o bulle . När klockan började närma sig 7 åkte vi hem , pappa hade lagat kött och potatismos till middag men jag var inte hungrig så jag gick upp till mitt rum . Jag bytte om till pyjamas och tvättade av mig sminket . Sen la jag mig i sängen och somnade .

4 veckor senare .
Jag vaknade av att min väckarklocka ringde . Ja idag är det vårbal , alla tjejer i klassen hade längtat och nu var dagen inne . Jag klädde på mig och kammade sen håret . Satte på mig lite mascara och åt sen frukost . Efter det gick jag till bussen för att åka iväg till skolan . Skoldagen gick mycket snabbt och snart var jag och Karla på bussen påväg hem till mig .
- Gud vad kul det ska bli idag ? Säger Karla
- Ja verkligen ! Jag har längtat i 4 veckor nu .
- Jag med ! Du Nicole , är du och Kalle tillsammans igen ?
- Nej , vi går dit bara som vänner , säger jag och ler .
När vi kommer fram börjar vi genast fixa oss . Vi sätter på oss våra klänningar vi ska ha .

Nicoles balklänning

Sen fixade vi håren . Vi lockade våra hår . Sen satte vi på oss halsband , armband o örhängen. Sen började vi och sminka oss . När vi var klara gick vi ner och åt middag snabbt sen åkte vi iväg till balen .

Balen :
Balen hade redan börjat när vi kom dit och Kalle och Lukas (Karlas "partner") väntade på oss utanför .
- Vad vacker du e ! Säger Kalle och kramar mig . Jag ler och vi alla 4 går in . Det var jättemånga som var där . Vi gick till "snacks" bordet och tog lite bål . Sen efter kanske 5 minuter kom rektorn upp på scenen .
- Nu har vi en speciell överasskning till er . Vi har en kändis här på besök som ska sjunga för oss . Så välkommen upp på scenen . Alla började skrika när "den" kom upp på scenen och jag som stod med ryggen mot vände mig om och där uppe på scenen stod Justin ...

Kapitel 30 klart ! Nu får ni ta och kommentera ! :D Ni var jätteduktiga i förra kapitlet !

I'm beliving in dreams , kapitel 29

Efter flera timmars flygtur var jag framme . Jag sprang ut och tog sen en taxi till Nicole . När jag kom dit såg jag att hon stod på balkongen . Vid räcket och var redo att hoppa ...



Jag fick panik och sprang in i huset och upp till balkongen . Men när jag kom fram var hon inte där . Jag kollade ner och såg hon ligga där helt livlös . Jag tog upp mobilen snabbt och ringde 112 . Efter sprang jag ner till Nicole . Hon blödde från huvudet och armarna . Jag bara satt där och höll om henne och grät . Efter 3 minuter kom ambulansen och vi åkte till sjukhuset . Jag satt vid väntrummet och skakade . Vad har jag gjort ! Min mobil ringde och jag tog upp den och svara .

- Hallå ? Jag försökte att inte låta så ledsen
- Hej gubben ! Hur är det ? Det var Pattie
- Det är ... inte okej , säger jag och känner hur det börjar hetta till bakom ögonen igen .
- Nämen gubben , vad har hänt ?
- Det är Nicole , jag kom till henne men .. hon stod vid balkongen .. jag sprang upp till henne men .. jag hann inte .. hon ... hon hoppade , säger jag och tårarna börjar rinna
- Nämen gud gubben mår hon bra ?
- J-jag vet inte ! Hon är inne på sjukhuset , jag väntar på resultat .
- Ring mig så fort du vet något ! Jag ska försöka komma iväg dit så fort som möjligt , jag älskar dig gubben , ge inte upp .

Vi la precis på när en doktor kom fram till mig
- Hej ! Dr.bark säger han och skakar hand med mig
- Justin
- Jo nu är det såhär att , Nicole har fått en svår hjärnskada och vi vet inte om hon överlever , Men hon ligger i koma just nu och .. ja hon kanske inte kommer vakna .
- Va ? Kanske inte kommer vakna , snälla säg inte att det är sant !
- Tyvärr kan jag inte det . Jag är ledsen .
Jag kände mig yr , jag satte mig och höll för mitt huvud . Jag kan inte förlora Nicole , jag hade en massa planer med henne , hon får inte dö . Nu kunde jag inte stå ut , tårarna rann och jag bara satt där och grät .
- Hrm ..
Jag tittade upp och där stod 5 tjejer i min ålder ungefär .
- Är du Justin Bieber ? Frågade den ena tjejen
- Ehm.. ja det är jag
- AAAAHHH ! Skrek alla tjejer så jag fick hålla för öronen .
- Kan du skriva autograf åt oss , sa den andra tjejen .
- Ehm .. nej jag kan inte just nu .
- Men snälla , vi skulle dö då , säger den tredje tjejen 
Dö , det var precis det ordet jag inte ville höra och jag kunde inte hjälpa det , mina tårar fortsatte att rinna igen .
- Du behöver inte bli sådär , vi har väl inte gjort något fel ? Undrade den fjärde tjejen
- Nejdå men .. jag kan inte just nu ! Sa jag och gick sen iväg till ett Café och köpte kaffe och bulle . Sen satte jag mig och åt i lugn o ro . Min mobil började vibrera igen och jag svarade .

- Hallå ?
- Hej Gubben ! Det är jag , jag är i sverige nu . Vart ska vi träffas ?
- Vi kan träffas vid min och Nicoles lägenhet .
- Okej .

Jag sa vart vi skulle och när vi sen lagt på gick jag och pratade med en läkare . Nicole skulle stanna över natten och dem skulle ringa när hon började vakna . Ja .. om hon nu gör det . Jag gick ut och tog en taxi till lägenheten . Mamma var utanför och väntade , när jag såg henne började jag gråta igen . Vi kramades en lång stund sen gick vi upp och gjorde varm choklad och mamma bakade bullar . Vi satt framför tvn med en filt , choklad och bullar och kollade på film . Sen gick jag ut till balkongen och satte mig på en blå stol . Där somnade jag .
 
Jag vaknade nästa morgon av att solen var för stark . Snön höll på att smälta och det var nära vår . Eller det är vad jag tycker . Jag gick upp och in till köket där mamma hade lagat pannkakor . Jag satte mig ner och började äta och dricka lite mjölk .
- Värst vilken aptit du hade då ?
- Jag åt knappt något igår , så det är nog därför , säger jag och ler . Efter frukost la jag mig i soffan och vilade . Jag mådde inge bra . Jag tänkte på Nicole och det jag gjort henne . Jag låg där i flera timmar och åt ingeting , sa inget , gjorde ingeting . Plötsligt känner jag hur det vibrerar i fickan och jag tar upp mobilen och svarar.

- Hallå , Dr.bark ?
- Dr.bark ? Nej det är Selena
- Jaha , hej
- Hej ! Vart är du någonstans ? Du kom inte du sa att du skulle ut , säg vad som händer !
- Jag kan inte förklara , men jag och min mamma är i Sverige .
- Varför är ni i sverige då ?
- Jag kan inte förklara , det har hänt en grej !
- Varför får inte jag veta ! Jag trodde vi va som syskon .
- Snälla Selena inte nu , kan vi prata sen , jag väntar ett viktigt samtal ?
- Ja från en doktor ja ! Snälla förklara !
- En när vän till mig håller på och dö , så nöjd nu .
- Oj , f-förlåt , jag visste inte , förlåt !
*pip*pip

Jaha där la hon på . Jag stoppade tillbaka mobilen och gick upp och tog en macka . Mamma var ute på balkongen så jag gick ut till henne .
- Hej Gubben ! Har doktorn ringt ?
- Nej , inte än.
- Lugn bara han ringer snart ! Säger hon och ler
Jag ler tillbaks , sen sitter vi där tysta och kollar ut . Jag äter lite på min macka sammtidigt . Helt plötsligt ringer mobilen igen .

- Hallå ?
- Hej ! Det är Dr.Bark .
- H-hej , vad har hänt ?
- Lugna dig lite nu , det är såhär att .. Nicole har vaknat !
- V-va , redan ! Gud så bra !
- Ja , du kan komma hit nu ifall du vill
- Ja jättegärna , jag kommer på direkten .

Vi lägger på och jag vänder mig mot mamma .
- Mamma , Nicole har vaknat igen !
- Nämen gud så underbart ! Kom vi åker till sjukhuset . Vi tar på oss våra kläder och sen sätter vi oss i en taxi påväg till sjukhuset . Hela jag skaka för jag var så glad . Vi kom fram till recepitionen och jag fråga var Nicole låg .
- Våning 3 , sal 143 , säger hon i recepitionen
- Tack ! Säger jag och vi springer till hissen . När vi sen var utanför 143 var jag nervös . Jag drog ner handtagen och gick in . Där satt hon , i en säng och pratade med en läkare och var glad . Jag gick fram till dem . Nicole kollade på mig . Sen säger hon :
- Vem är du ?...

Där har ni ännu ett kapitel . Skulle vara kul om många kommenterade och skrev vad dem tyckte och så . Av mina 30-40 läsare får jag bara 1-2 kommentarer på mina inlägg .. hmm :/ Snälla kommentera mer ! Vad tycker ni om kapitel 29 ?

I'm beliving in dreams , kapitel 28

Klockan hade slagit 00.00 och alla började hurra utom jag . För där på TV skärmen såg jag Justin och Selena stå på scenen och .. kyssas . Det börjar hetta till bakom ögonen och jag springer iväg till toaletten och stängen in mig
- Ja .. gott nytt år Nicole...



Han förådde mig , precis som han sa att han aldrig skulle göra igen . Jag bara satt där och lät tårarna rinna . Världens bästa nyår alltså . Eller inte .. Jag bara satt där och grät . *knack*knack*
- Hallå Nicole är det du , öppna dörren snälla ! Det var Kalle
Jag låste upp dörren och gick sen och satte mig i ett hörn . Jag kunde inte sluta gråta det bara rann . Kalle låste dörren och gick sen fram till mig och började trösta mig .
- Jag finns här Nicole , oavsett om du älskar mig eller inte , finns jag här för dig .. som vän , säger han och ler lite smått . Jag ler tillbaka mot honom och ger honom en kram . Jag tar mig en titt i spegeln och tycker jag ser gräslig ut . Kalle går och hämtar min väska jag hade med mig , där fanns min lilla sminkväska så jag sköljde först ansiktet och sen sminkade jag om mig . Kalle satt på toaletten och vänta på mig . Sen när jag var klar gick vi ut till dem andra . Josse , Sandra och Karla kom direkt fram till oss .
- Hur mår du ? Undrar Karla
- Det är okej , svarar jag och försöker fejka ett smile .
- Som jag sagt många gånger , är han inget o ha om han håller på som han gör , säger Karla .
Jag bara nickade till svars och gick sen och satte mig på soffan . Jag stirrade på TV skärmen , inte för att TVn var på utan för att jag ville . Jag bara satt så i en timme . Sen gick jag till hallen och började klä på mig .
- Vart ska du ? Undrar Kalle
- Jag ska hem , jag är trött , svarar jag
- Jag följer dig , säger han och börjar klä på sig han med . Vi gick i den kalla vinterkylan . Jag hade ganska tunn jacka på mig så jag frös lite . Kalle märkte det och han gav mig sin jacka . Vad gulligt ! Jag log mot honom och vi gick i tystnad . Vi sa ingeting på hela vägen .
- Tack för att du följde mig , sa jag när vi hade kommit fram .
- Ingen orsak ! Svarar han och tar sin jacka som jag räcker fram till honom , sköt om dig nu . Vi kramas sen står jag vid dörren och ser han gå iväg mot sig . Jag låste upp dörren och tog av mig skorna och jackan . Sen gick jag upp på mitt rum . Jag bytte om till pyjamas Sen tog jag bort den lilla tofsen och tog fram min mini platttång och plattade topparna . Jag gick in till badrummet och tvättade av mig sminket och satte på mig nattkräm . Sen gick jag till vardagsrummet och satte på en film . Jag valde en skräckis . Den var väl inte så himla läskig men den är bra . När klockan var halv 3 och filmen inte hade slutat än stängde jag endå av . Jag gick upp till badrummet och borstade tänderna . Sen gick jag och la mig i sängen . Jag kollade mobilen och såg att jag hade fått ett sms från Justin .
"Gott nytt år min prinsessa , jag älskar dig ! .. xoxo Justin"
Usch ! Tänkte jag och la tillbaka mobilen och somnade .

JUSTINS PERSPEKTIV :
Jag var uppe på hotellet och läste en bok . Selena låg och sov brevid mig . Jag hoppades på att jag skulle fått ett svar från Nicole men det fick jag inte . Jag la undan boken och somnade sen . När jag vaknade på morgonen såg jag att jag hade fått ett sms det var från Nicole .
" Prata aldrig med mig igen , okej ! ..."
Va vad ska det där betyda ? Jag gick in till köket där Selena satt och drack kaffe , jag gick och tog en mugg jag med . Sen satt vi mitt emot varandra utan att säga nåting .
- Jo Justin , förlåt för det där som hände igår . Men jag vill inte att det ska bli något mellan oss , jag blev bara lite väl ja vad ska man säga .. kåt i duschen ! Säger Selena plöstsligt och biter sig i läppen .
- Det är lugnt , jag vill inte heller att det ska bli något mellan oss , säger jag och ler . Selena andas ut och det blir tyst . När jag sen var klar satte jag på TVn .

Från tvn:
"Nu är nog alla lika frågande som jag , e Justin en player eller har han dumpat sin tjej för Selena Gomez" Säger programledarn och visar 2 bilder , en på mig och Nicole kyssandes och en bild på mig och Selena kyssandes igår . Jag förstod att jag hade gjort något som var fel så jag ringde Nicole .

- Hallå ? säger en nyvaken röst .
- Tja , det är Justin , säger jag glatt
*pip*pip*

Hon la på ? Jag försökte igen men den här gången svara hon inte . Jag ringde upp Chaz .

- Tja bro , säger Chaz i luren
- Hej , ehm har du Karlas nummer fortfarande ?
- Men självklart har jag det , hurså ?
- Ge mig det , jag måste ringa henne
- Lugna dig ! Såg dig på TV igår föressten , Live i hela sverige vettu ?
- Vänta lite , såg Nicole det också ?
- Såklart hon gjorde , vi alla var på han Kalles fest du vet
- Så det är därfor hon e sur på mig ?
- Troligen , men du jag skickar Karlas nummer så pratar du med henne .
- Shysst !

Vi lägger på och en minut efter får jag ett sms med Karlas nummer . Jag ringer.

- Hej det är Karla !
- Hej det är Justin , lägg inte på nu , jag måste få prata med dig ! Man hör att hon suckar
- Okej vad vill du ?
- Du jag vet vad allt handlar om , men det var Selena som kysste mig inte tvärtom , hon vart kåt efter att vi duschat tillsammans på hotellet
- Vad sa du att du hade gjort !! Du är för mycket !!
- Ja .. jag vet ! Men jag vet fan inte vad jag ska göra , snälla Karla hjälp mig
- Det finns inte mycket jag kan göra , du måste komma hit och prata med henne om du vill reda ut det !!
*pip*pip*

Hon hade rätt ! Jag gick ut ur hotellrummet och in till mamma .
- Hej gubben hur är det ?
- Jag måste tillbaka till sverige ?
- Men varför du ? Undrar Pattie
- För jag har gjort en sak som jag ångrar fullständigt , och om jag ska fixa det måste jag till sverige .
Man ser att Pattie funderar lite på det .
- Okej då ! Jag förstår vad allt handlar om och jag FATTAR INTE HUR DU KUNDE GÖRA SÅ ?
- Mamma snälla inte nu , jag måste ta första bästa plan till Sverige .
Pattie Suckar .
- Okej då , men lova att komma tillbaka fort som snarast .
- Jag lovar !
Jag springer till mitt hotellrum igen och hämtar lite pengar .
- Vart ska du nudå ? Undrar Selena
- Jag måste åka iväg .
- Vart ? Jag kan följa med ! Säger hon med ett leende
- Det går inte .. jag måste själv .
Jag springer ut och tar en taxi till flygplatsen . Det gick ett plan om 10 min så medans tog jag lite dricka . Sen satt jag på flyget påväg till Nicole . Jag satt och nynnade på min låt Common Deminator och tänkte på Nicole , det var den låten jag sjöng för henne första gången vi träffades . Efter flera timmars flygtur var jag framme . Jag sprang ut och tog sen en taxi till Nicole . När jag kom dit såg jag att hon stod på balkongen . Vid räcket och var redo att hoppa ...

Kapitel 28 e klart ! Ganska kort men ville ha lite "spänning" Jag fortsätter skriva på kapitel 29 om en liten stund (: KOMMENTERA NU !!! :D


I'm beliving in dreams , kapitel 27

- Nej det är ingen fara , du kan duscha med mig om du vill , säger jag . Selena ser lite förvånad ut men klär endå av sig och hoppar in i duschen med mig . Hon har en perfekt kropp och jag håller henne runt midjan . Hon tar tag i mitt hår och våra läppar möts ....


Jag förstod vad jag gjorde men jag njöt , njöt av att känna Selenas närhet . Efter en stund kände jag att varmvattnet hade tagit slut och det började bli kallt så jag stänge av och vi gick ut . Jag tog en handuk och linda den runt midjan och Selena lindar runt kroppen . Hon tar fram en hårfön ur sin väska och börjar föna håret . Jag tar min och vi står brevid varandra och fönar håret . Sen klär vi på oss och sen sätter vi oss och kollar på TV . Jag känner hur min ficka vibrerar och jag tar upp mobilen . Det är mamma .
- Hallå ?
- Hej gubben , kan du och Selena komma ut ? Kenny och jag väntar på er ni måste repa .
- Jaja vi kommer , säger jag
Vi lägger på och jag vänder mig mot Selena .
- Vi ska repa nu så vi måste gå ner till bilen , säger jag och börjar ta på mig skorna .
Selena kommer fram och ger mig en kyss och börjar sen också ta på sig sina skor . Jag log nog antagligen som ett fån nu .

NICOLES PERSPEKTIV:
Kul jag har det då . Sitter och kollar på tv hela tiden . Jag suckar och tar sen upp mobilen och skickar iväg ett sms till Justin .
" Hej Älskling ! Är du framme ? Jag saknar dig så otroligt ! Älskar dig .. xoxo Nicole"
Jag la mobilen på bordet och gick sen upp till mitt rum . Jag gick in på datorn och en justin hemsida som någon hade . Jag började läsa första inlägget .

JUSTINS NYA KÄRLEK ?

Jag kollade på bilden dem lagt ut . Det var Justin som kysste en mörkhårig tjej . Det kunde inte ha vart jag eftersom den har ganska kort . Jag tänkte inte så mycket på det utan stängde av och gick sen in till badrummet och tog en dusch . När jag var klar hörde jag att mobilen och sprang och svarade .

- Hallå det är Nicole !
- Tjena det är Kalle !
- Hej !
- Jag undrar om du vill komma på nyårsfesten på fredag ? Jag , Lukas , Josse , Karla , Sandra och några andra kommer att vara där .
- Ja det låter jättekul !
- Vad bra ! Hemma hos mig kl 19.00

Vi lägger på och jag kollar klockan , den är 15.40 och jag var helt rastlös . Jag tog mina hörlurar och började lyssna lite på musik . När det kom till Justin Biebers låt tänkte jag på honom . Jag saknade honom så oerhört mycket . Jag kollade mobilen om jag fått något svar . Men nej , det hade jag inte . Jag suckade och la mig ner i soffan . Jag somnade och vaknade inte fören kl 18.45 . Jag känner hur min mage kurrar så jag går till kylskåpet och börjar sen göra en hamburgare . Medans jag äter i lugn och ro hör jag min mobil ringa . Jag ser på displayen att det är Justin .

- Ja hallå ?
- Hej sötnos !
- Hej
- Vad gör du då ?
- Äter middag , har inget att göra
- Förlåt att jag inte svarat  på ditt sms men jag har haft rep hela dagen .
" Älskling , kom tillbaka till sängen , jag saknar dig "
Hör jag något i bakgrunden säga . Sen hör jag Justin viska
- " Ja sötis , jag kommer snart "
- Vem är det där ?
- Nej det är absolut ingen ! Men jag ville bara säga att jag .. älskar dig också hejdå !

Sen lägger han snabbt på . Jag känner hur det börjar hetta till bakom ögonen . Han är otrogen helt klart , jag hörde vad dem sa . Jag lät tårarna bara rinna . Där satt jag alldeles ensam , gråtande . Jag gick till badrummet och sköljde mitt ansikte , sen tog jag på lite mascara och tyckte jag såg bättre ut . Sen satte jag mig framför tvn igen . Jag kollade på tv till 22.00 sen gick jag och la mig och somna snabbt .

Fredagen - nyårsafton

Jag vaknade och såg att klockan var 12 . Jag var väldigt trött så jag somnade om till 3 . Sen gick jag upp pch tog en dusch . Jag hade varit och köpt en nyårsklänning igår . En  rosa klänning med rosett . Jag gick ut ur duschen och tog fram hårfönen och började föna . Efter det gick jag ner och tog frukost . Jag tog som vanligt mjölk och flingor i en skål . När jag hade ätit upp gick jag upp till mitt rum och skulle börja fixa mig . Jag satte på mig min rosa klänning .

klänningen Nicole hade

Sen tog jag fram min locktång och började locka håret lite vid topparna . Sen tog jag små bitar av mitt hår längst fram på varsin sida och drog dem bak och satte sen ihop dem i en tofs . Sen började jag att sminka mig . När jag var klar så var klockan halv 5 och jag skulle börja gå halv 7 , så jag tog en modetidning och började läsa lite i den . När jag sen läst typ 3 modetidningar var klockan 6 och jag tog fram en vit kofta ur ming garderob och satte på mig . Jag tog på mig ett par örhängen , halsband och ett armband . Jag duttade på lite läppglans och gick sen ner och satte på mig min jacka och mina klackskor . Sen gick jag och hämtade lite läsk och godis som jag skulle ta med , man vill ju inte komma dit tomhänt . Sen började jag gå mot Kalle .

På festen:
Jag var den första som hade kommit . Jag ringde på dörren och Kalle kom och öppna , han såg väldigt bra ut . Svarta byxor , vit skjorta och vax i håret .
- Hej ! Sa han och kramade mig . Jag gick in och tog av mig jackan . Sen gick jag till hans bord där han hade läsk , godis , snacks och massa sånt och la mitt där . Sen satte jag mig på soffan brevid Kalle .
- Så Justin är inte här idag ? Undrar Kalle
- Nej .. han behövde åka till Paris , han kommer tillbaka om 3 månader , svarar jag och suckar .
- Det är ingen fara , jag är ju här ! Säger Kalle och flinar stort . Jag ler och ger honom en puss på kinden . Han är en underbar vän .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Idag var det nyår . Vi skulle börja uppträda klockan 21.00 . Jag var på plats och övade med Selena på overboard jag erkänner att hon är bra på att sjunga . Men det skulle vara bättre med Nicole . När klockan blev 20.00 gick jag och Selena till ett stånd i närheten  och köpte oss två läsk .
- Nå .. ska det bli kul ikväll ? Säger Selena
- Självklart ! svarar jag
- Det är så romantiskt ! Vi är i Paris , den romantiska staden och vi ska uppträda under eiffeltornet .
- Ja , kul ! Säger jag och kollar ner .
- Vad är det ? Undrar Selena
- Nej ingeting , men kom nu vi måste tillbaka . Säger jag och börjar gå .
När klockan blev 21.00 gick jag upp på scenen och började sjunga . Det var väldigt många fans där och jag blev peppad och började sjunga för full hals . När klockan sen började närma sig 00.00 kom den sista låten .. overboard Selena kom upp på scenen och vi började sjunga .

NICOLES PERSPEKTIV:
Jag hade verkligen jättekul här och jag tänkte knappt på Justin . Sen hör man Josse ropa innifrån .
- NICOLE , KARLA , ALLA KOM JUSTIN ÄR PÅ TV LIVE !
Jag går till vardagsrummet och ser Justin och Selena stå och sjunga overboard han var verkligen söt . Alla som var där kom och satte sig och jag kollade klockan och såg att den var 23.59 och dem hade precis avslutat låten .
- Nu vill jag bara önska er alla ett gott nytt år , jag vet att jag har haft ett bra år , säger Justin och blinkar
Sen hör man publiken skrika .
- 5..4..3..2..1..0
Klockan hade slagit 00.00 och alla började hurra utom jag . För där på TV skärmen såg jag Justin och Selena stå på scenen och .. kyssas . Det börjar hetta till bakom ögonen och jag springer iväg till toaletten och stängen in mig
- Ja .. gott nytt år Nicole...

Det där blev ett väldigt långt kapitel . Men jag hade värsta braiga idén och kunde inte sluta . Och föressten tycker jag ni förtjänar ett långt eftersom jag varit en dålig bloggare . KOMMENTERA NU !



I'm beliving in dreams , kapitel 26

Det blev faktist riktigt coolt . En plasma tv , svart skinnsoffa , bokhylla , matsalsbord och stolar i köket samt mikro o mixer . I sovrummet är det bara en dubbelsäng och garderob . Det var inte så mycket men vi har ju precis sett lägenheten ...


Jag gick in till köket där Nicole var och hon satt ner och läste en tidning . Jag gick fram och höll om henne bakifrån . Hon reste sig upp och kysste mig . Sen gick hon in till vardagsrummet och satte på tvn , jag gick och satte mig brevid henne och hon lutade sitt huvud mot mitt bröst . Jag höll på lite med hennes hår medans vi kollade på något program . Jag somnade ganska snabbt för programmet var ganska tråkigt . Jag vaknar sen av att Nicole kommer och väcker mig och det är middag . Jag går in i köket och ser att hon lagat spagethi och köttfärssås .
- När köpte du all den här maten ? Undrar jag
- Medans du sov . Men ta för dig nu bara , säger Nicole och ler .
Jag smakar och tycker det var jättegott .
- Det var jättegott ju ! Säger jag och fortsätter äta .
- Glad att du gillar den ! ´Föressten jag har pratar med mina föreldrar och dem går med på att jag flyttar hit . Säger Nicole och ler stort .
- Är det sant ? Det är ju underbart ! Säger jag och tar min hand över Nicoles medans vi äter . Efter middagen går Nicole och jag ut på en kvällspromenad . Snön är så blänkande vit på kvällen och luften är mild . Jag och Nicole går hand i hand genom parken och bara njuter av den friska luften .
- Justin , skulle du vilja gifta dig nån gång ? Undrar Nicole
- Men självklart vill jag det ! Jag vill vara gift med dig Nicole , och ha underbara barn tillsammans med dig , glöm aldrig bort att jag älskar dig , svarar jag och ställer mig framför henne och hon ger mig en kram . 
- Jag älskar dig också , säger Nicole och kysser mig . Sen fortsätter vi gå .

NICOLES PERSPEKTIV:
Det är verkligen skönt att jag har Justin med mig . Mitt liv har redan varit så dåligt men med honom .. kommer allt att bli perfekt . Några fans till Justin kommer fram och ber om autograf , sen ber dem mig fota dem tillsammans med honom . Självklart ställer jag upp , Justin ger alla en varsin kram och sen fortsätter vi . Jag ser på Justin att han är lycklig med sitt liv . Han har underbara fans och familj . Justin kollar på mig och ler stort och pussar mig på pannan . Sen när vi fortsatt gått en bit sätter vi oss ner på en bänk . 
- Vill du ha något att äta ? Undrar Justin
- Nej tack , men gärna nåt att dricka , svarar jag och Justin går till ett korvstånd i närheten och köper två läsk . Vi sitter och pratar ganska länge om oss , framtiden , hans karriär . Jag kan verkligen prata ut med honom . Justin mobil börjar ringa och han går iväg för att svara . Jag hör inte vad dem pratar om men jag ser att det är allvarligt . Justin leende sjönk  . Han lägger på och kommer sen tillbaka .
- Vad är det som har hänt ? Undrar jag
- Jag måste iväg i några veckor och uppträda , jag kommer inte tillbaka på 3 månader , säger han och kollar på mig
"3 månader , skulle jag få vara borta från Justin i 3 månader!"
- Men .. när åker du ? Undrar jag . Justin suckar
- I morgon bitti , säger han och kollar ner .
- Jaha .. om du måste så får du väl åka , säger jag och börjar gå mot lägenheten . Justin komemr och ställer sig brevid mig .
- Du är inte sur på mig nu va ? För det är inte jag som bestämt det . Säger han
- Nej jag är inte sur , jag .. jag vill bara inte åka ifrån dig , säger jag och kollar upp mot honom , jag vill inte vara i den stora lägenheten i 3 månader alldeles själv .
- Det är väl bara att åka hem till dig ? Säger Justin , jag frågade om du fick följa med men det gick inte , jag är ledsen .
- Det är okej , säger jag och försöker le lite . Jag ger Justin en kram och fortsätter sen gå mot lägenheten . Jag säger ingeting när jag kommer in utan tar bara av mig kläderna , på med pyjamasen och sen ner i sängen . Justin gör likaså . Sen somnar vi ganska snabbt !

JUSTINS PERSPEKTIV:
Min väckarklocka ringer klockan 4 och jag stänger av den . Jag kollar om Nicole fortfarande sover men hon är inte där . Jag tar på mig en t-shirt , jeans och en munktröja sen går jag in till köket för att fixa frukost . Jag ser en lapp på bordet och kollar på den :
" Jag har gått till mina föreldrar , vi ses om 3 månader .. älskar dig ! xoxo Nicole"
Men nej , varför fick jag inte säga hejdå . Jag gjorde iordning frukost och satt och åt under tystnad . Sen packade jag kläderna jag lagt in i garderoben och gick sen ut . Jag skulle köra till flygplatsen . Jag kör förbi Nicoles hus och ser henne sitta utanför och prata i telefon . Jag kollar klockan och ser att den är halv 5 , jag stannar bilen och går fram till henne .
- Hej ! Varför gick du ? Undrar jag och drar upp henne .
- Jag vill inte vara borta från dig i 3 månader , det går inte ! jag ville inte säga hejdå ! säger Nicole
- Jag vill inte säga hejdå heller ! Men ibland måste man om man är kändis ? Säger jag och håller om henne , vad gör du här ute föressten och inte går in ?
- Jag är utelåst , mina föreldrar har åkt iväg till Spanien utan att säga till mig och jag glömde nyckel i lägenheten .
- Den här alltså ? Säger jag och håller upp ett par nycklar , jag såg nycklarna och visste att du skulle till dina föreldrar , var glad för det ! säger jag och blinkar . Nicole ler och tar nycklarna och öppnar sen dörren . Jag följer med henne in och ser till så hon gör det hemmastadd . Hon ger mig en lång kram och sen kysser hon mig länge .
- Hejdå , jag älskar dig ! Säger Nicole och jag ser att hon håller på att börja gråta . Själv känner jag också hur det börjar hetta till bakom ögonen .
- Hejdå , jag älskar dig också ! Jag ringer dig från Paris , säger jag och börjar gå ut . Jag sätter mig i bilen och vinkar mot Nicole och åker sen iväg .
"Jaha här ska man till den romantiska staden .. utan den jag älskar."
Jag stannar till utanför flygplatsen och ser att det är en massa fans som samlat . Hur visste dem egentligen att jag var här ? Jag tog på mig luvan och gick sen ut med huvudet nerböjt och började gå in . Sen efter kanske 20-30 minuter satt jag på planet påväg till Paris . Jag vaknade av att en flygvärdinna kom och sa att vi var framme , jag log mot henne och gick sen ut . Jag möttes av skrikande fans , Kenny o mamma var där och väntade även på mig . Jag skrev autografer till dem flesta tjejerna och sen satte jag mig i bilen och vi åkte till hotellet jag skulle vara på . När jag checkat in och gick upp till sviten var Selena där .
- Selea, vad gör du här ? Undrar jag förvånat
- Jo , din mamma bad mig att sjunga overboard med dig , svarar hon med ett leende och ger mig en kram . Jag besvarar kramen men går sen ut och till min mammas svit .
- Mamma , varför fick Selena vara här men inte Nicole ? Undrar jag irriterat
- Jag hade ju redan pratat med Selena när du ringde , kom igen selena är en bra vän och era röster passar bra ihop , säger mamma med en mild röst . Jag skakar på huvudet och går sen in till min svit där Selena kollar på TV .
- Vart gick du nudå ? Undrar hon
- Nej ingenstans , svarade jag och gick sen in till badrummet , jag tog av mig kläderna och hoppade sen in i duschen . Medans vattnet spruta ner på min kropp tänkte jag på Nicole , kommer hon gå med på det här ? Jag vill inte att hon ska tro att det är något mellan oss . Jag hörde badrumsdörren öppnas .
- Hallå , Selena ? Säger jag
- Oj , jag visste inte att du duschade förlåt ! Svarar hon . Jag drar bort draperiet lite så jag kan kolla på henne .
- Nej det är ingen fara , säger jag och ler . Jag kan inte vara sur på Selena , jag menar hon har ju inte gjort något särskilt .
- Jaha okej , men jag skulle bara duscha men jag kan duscha när du är klar , säger Selena och är påväg att gå ut .
- Nej det är ingen fara , du kan duscha med mig om du vill , säger jag . Selena ser lite förvånad ut men klär endå av sig och hoppar in i duschen med mig . Hon har en perfekt kropp och jag håller henne runt midjan . Hon tar tag i mitt hår och våra läppar möts ....

Ja då var kapitel 26 kvar . Jag säger fortfarande förlåt för min dåliga uppdatering men det ska bättras . Jag hade inte så många idéer förut men det börjar komma upp lite . Kommentera vad ni tycker om ni kommer med något förslag på nåt som ska hända i kapitel 27 . Statistiken är som den brukar men inte kommentarerna , KOMMENTERA NU ! :D


I'm beliving in dreams , kapitel 25

- Jag älskar dig Nicole , du kommer få en extra julklapp av mig säger han och håller fram ännu en ask .
Jag öppnar asken och ser en nyckel , jag tittar förvånat på Justin .
- Det är nyckeln till våran nya lägenhet ....



Jag bara tittar på honom med förvånad min , lägenhet ?
- v-va har du köpt en lägenhet till mig ?
- Till oss , vi vill alltid vara själva och dina föreldrar är ju endå aldrig här så varför inte ?
- Men Justin , jag vet inte vad jag ska säga , vad ska mina föreldrar säga , jag är bara 16 Justin !
- Jag vet ! Men snälla du , jag vill leva ett underbart liv med dig , jag vill inte göra slut med dig , jag vill leva med dig i resten av mitt liv , men bara om du vill det , Justin biter sig lite i läppen
- Jo Justin , såklart jag vill leva resten av mitt liv med dig , säger jag och ger han en kram .
- Så du gillar presenten ?
- Ja det gör jag !Jag ler mot honom .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Yes ! Jag älskar Nicole så mycket och vill leva resten av mitt liv med henne , därför köpte jag en lägenhet där vi kunde vara ifred och ha kul utan hennes föreldrar och min .
- Jag hoppas bara mina föreldrar går med på det , säger Nicole
- Tro mig , det kommer dem nog , svarar jag och ler
- Det är ju otroligt ! En egen lägenhet där bara du..och jag är , säger hon och börjar kyssa mig . Så himla underbart att känna hennes läppar mot mina .
- Men du , du ska få din julklapp nu , säger hon efter kyssen och springer upp till rummet och kommer ner igen med en liten ask . Jag öppnar den och ser en liten lapp , jag kollar lappen och det står :Din julklapp är i sovrummet , hon tar min hand och vi går upp till rummet , jag tror jag vet vad julklappen var men blev besviken när jag sen såg en ask på sängen . Jag lägger mig i sängen och öppnar ännu en ask och där i finns en hjärtformad sten där det står "Tack för att du finns" Jag ler och tittar på Nicole .
- Nå ? Undrar hon och ler stort
- Jag älskar den ! Säger jag och tar ner henne på sängen och kysser henne passionerat . Jag hör sovrumsdörren smällas igen och ser Josefin , Jaden , Karla och Chaz . Jag och Nicole reser oss upp .
- God Jul på er ! Säger Josefin och ler , snällt att vi får vara med på eran romantiska frukost .
- Kära Josefin , det är en romantiskt frukost för mig och Nicole , gå in till gäststugan där finns gott om mat , säger jag och gör min hairflip . Josefin lipar mot mig och dem går iväg . Jag och Nicole skrattar och går sen ner och börjar äta frukost .

NICOLES PERSPEKTIV:
- Så vad vill du göra idag ? Undrar Justin
- Jag vet inte , men du vart har du köpt en lägenhet ? Säger jag , tänk om jag måste flytta ifrån Sverige och mina kompiar nu .
- Det är en lägenhet här i sverige , jag ska flytta hit så fort jag pratat med mamma , säger Justin och ler
- Ska du flytta till sverige ! Det blir fantastikt ju ! Säger Jag och skiner upp
- Jag har pratat lite med mamma om det men hon ville fundera på det , och det ligger jättegärna här så du bor nära dina föreldrar , säger Justin
- Kan inte vi åka och kolla på den ? Undrar jag
- Jo men visst , är du klar då ? Säger Justin
- Ja det är jag ! Jag går gäststugan och förklarar för alla sen sätter vi oss i bilen och kör iväg . När vi kommit fram och gått upp till vår våning och kommit in skiner jag upp i ett leende , den är så stor . Finaste utsikten jag sett , stort kök , 2 sovrum , 2 toaletter , ett jättefint vardagsrum och stor balkong .
- Nej men vad fint det är Justin ! Säger jag och hoppar på honom och kramar honom . Allt det här för våran skull ?
- Absolut ! Jag vill spendera varje vaken stund med dig älskling ! Han ger mig en lång och härlig kyss .
- Men du , vi måste ta och köpa lite möbler ! Utbrister jag , kom jag älskar att handla , vi åker på en gång . Jag går mot bilen och ser att Justin står kvar .
- Snälla ? Säger jag och ler
- Visst ! Säger han och vi åker iväg till första bästa möbelsaffär .

JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag väntar i bilen medans Nicole springer in och börjar leta . Hon fick lite pengar av mig som hon säkert kommer göra av med . Jag tar upp min Iphone och spelar lite . Efter kanske en timme ser jag Nicole komma ut med en lampa . Efter henne kommer det flera män med stora kartonger och möbler . Nicole kommer och sätter sig i bilen medans männen gick med allt annat till en lastbil .
- Så , hur mycket gjorde du av med ? Undrar jag
Nicole ler lite och håller sen fram en 20 lapp . Jag skrattar lite och sen åker vi till lägenheten med lastbilen efter oss . När vi kommer fram och männen lagt in allting sätter vi oss i en svart skinnsoffa dem bart upp . Vi vilar ett tag innan vi börjar packa upp och möblera . Sen efter ca en timme e vi klara igen . Det blev faktist riktigt coolt . En plasma tv , svart skinnsoffa , bokhylla , matsalsbord och stolar i köket samt mikro o mixer . I sovrummet är det bara en dubbelsäng och garderob . Det var inte så mycket men vi har ju precis sett lägenheten ...

Ganska kort men jag har inget mer idé o nu har det har gått en vecka sist jag skrev . Känner mig dålig .. men jag skulle vilja ha en som kanske skrev 1 kapitel eller 2 , vad tycker ni om det ? :) Och vilka skulle då ställa upp .. ?

RSS 2.0