Förlåt..

Hejsan!
Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering. Men jag har verkligen inte mått bra den senaste tiden :( Har inte sovit på flera veckor & mår bara allmänt dåligt, men allt börjar lösa sig nu så ska ta igen det nu & försöka uppdatera SJUKT mycket!

Everything changes episode 4


Justins perspektiv:
Gud så underbar Flora är..jag tror jag börjar gilla henne..
Cristians perspektiv:
Gud så underbar Flora är..jag tror jag börjar gilla henne..


Floras perspektiv:
Pappa var inte hemma när vi kom hem så vi gick direkt och la oss. När vi sen vaknade nästa morgon hade jag fått 6 st sms. 3 från justin och 3 från cristian. 4 st av dem smsen stod det bara hallå.
"Hej Sötnöt! Det var jättekul att träffa dig och hoppas att vi kan träffas idag igen? /J"
"Hej Bieber! Jag hade också kul. Visst skulle vi kunna träffas säg tid och plats? /F"

"Hej Flora! Skulle du vilja träffas idag , saknar dig! /C"
"Hej Cristian! Tyvärr har andra planer idag , vad sägs som imorgon? /F"

Jag stoppade tillbaka mobilen och gjorde sen iordning mig. När jag var klar hade jag fått svar från dom båda.
" Stranden om 10 minuter? /J"
" Sure! Syns snart! /F"

"Visst! Vi kan dra och bowla imorgon om du har lust? /C"
"Låter kul! Har aldrig gjort det förut! /F"

När jag hade smsat klart tog jag fram min rosa bikini (bild nedan)
Sen kollade jag hur varmt det var. Det var i början på sommarlovet och det var 25+ ute , härligt! Jason hade stuckit iväg till en kompis så jag låste dörren och tog sen min bil till stranden. Det var ingen där så jag satte mig ner på min handuk och solade lite medans jag väntade på Justin. När jag kände att det började mörkna tittade jag upp och såg justin le mot mig. Jag reste mig upp och han gav mig en kram. Jag kände fortfarande hat för honom men jag får försöka bli vän med honom .. om det nu kommer gå. Vi la oss ner på våra handukar och började prata lite. Vi pratar om min mamma och han om sina föräldrars skilsmässa. Vi pratade om allt mellan himmel och jord som om vi känt varandra i åratal. Sen rester sig Justin upp och börjar springa mot vattnet,
- Sisten i är ett ruttet ägg! Skriker han mot mig. Jag har ju gått på friidrott i många år så jag springer ikapp honom och ner i vattnet och Justin kommer efter.
- Du var mig en snabb tjej du! Säger Justin och ler stort.
-Jag har gått på friidrott  i många år så snabb är mitt mellanamn.
Justins perspektiv:
Hon är så söt! Jag ser att hon simmar längre och längre bort från mig. Jag vänder mig om en snabbis men när jag hör ett skrik vänder jag mig tillbaka och ser att dem små vågorna har förvandlats till stora starka vågor och jag ser inte Flora nånstans..

Lite konstigt kapitel kanske men det får duga. Förlåt för min dåliga uppdatering men har inte haft någon idé till nytt kapitel och jag har varit med kompisar nästan 24/7 under lovet. Men jag ska försöka bättra mig :) KOMMENTERA!

RSS 2.0