Everything changes episode 6

"Kan det vara jordens underbaraste tjej" svarar Cristian & vänder sig om, hej! säger han & ger mig en kyss på kinden & jag ryser till..håller jag på att få känslor för Cristian?...


Han tog min hand & vi gick runt på stranden & sen upp mot landsvägen. Vi går i flera timmar & när det börjar bli skymmning stannar Cristian & drar mig till sig & börjar kyssa mig. Jag besvara kyssen & där står vi i säkert 5 minuter innan jag avslutar kyssen för att kunna andas. Jag ler emot honom & han ler tillbaka.
- Jag..jag tror jag älskar dig! Säger Cristian.
- Jag älskar dig också, svarar jag & kysser honom igen.
Vi börjar gå igen hand i hand & det är en sån härlig känsla, nu var det cristian & jag, jag & cristian, så otroligt! När vi kommit fram hem till mig suckar jag.
- Vad är det? Frågar Cristian.
- Nej allt är bara bra, men vi ses väl snart igen?
- Jadå, jag ringer dig imorgon, hejdå! Säger han & ger mig en snabb kyss innan han går därifrån. Jag kollar mot honom tills jag inte ser honom & går sedan in. När jag kommit in ser jag hur det ligger flera blodfläckar i hallen. Jag får panik & tänker vad pappa kan ha gjort med Jason. Jag springer runt hela huset men ghittar varken pappa eller Jason någonstans. Men slutligen hör jag ett hostande från baksidan & jag går ut & ser Jason ligga der helt nerblodad. Jag springer fram till honom & kramar honom hårt.
- Aj! Hör jag han säga.
- Oj förlåt, vad har hänt, vart är pappa? Men Jason bara kollar på mig med tårar i ögonen.
- Varför är du aldrig hemma för? Du ser vad pappa gör med mig, jag klarar inte det här länge, snälla var hemma oftare! Jason började att storgråta & jag kramade honom hårdare & kände hur det själv började brännas bakom mina ögon.
- Jag..jag lovar! Svarade jag. Jag bar upp honom till badrummet & duschade rent honom & tvättade rent såret. Han skrek av smärta ganska många gånger men jag brydde mig inte så mycket. När jag plåstrat om honom lägger jag honom i hans säng sen byter jag om till pyjamas & lägger mig brevid honom. Jag ger honom en puss på kinden.
- Jag älskar dig syrran! Säger han & somnar.
- Jag älskar dig också, säger jag & ler för mig själv & somnar sen strax efter.....

Ja ni har nog förstått varför min uppdatering har varit så grymt dåligt hoppas jag. Ingeting är löst än tyvärr men jag får gå vidare, han får väl vara sur på mig han accepterar ändå inget förlåt ;) Så nu har ni fått del 6, ganska kort men orkar inte mer :) KOMMENTERA!

Orkar inte..

Hej, har ingen ork att blogga. Mitt liv suger fortfarande. Bråkar nu ännu mer med mitt ex & det är bara plågande eftersom jag inte är sur på honom men han är sur på mig så vi har ingen kontakt längre...känns som att mitt liv håller på att förstöras & att jag bara vill försvinna ut från denna värld. Så jag ber tusen gånger om ursäkt att jag inte kommer uppdatera något men jag klarar det inte :(

Föressten, ifall det är någon som skulle vilja hjälpa med den här bloggen. Kommentera med erat namn & emailadress & om varför ni skulle vilja hjälpa till så skickar jag ett mail till den som jag väljer :) Skulle vara super & skulle glädja mig så mycket så inte denna blogg står tom för alla novellläsare.

Everything changes episode 5

Justins perspektiv:
Hon är så söt! Jag ser att hon simmar längre och längre bort från mig. Jag vänder mig om en snabbis men när jag hör ett skrik vänder jag mig tillbaka och ser att dem små vågorna har förvandlats till stora starka vågor och jag ser inte Flora nånstans..


Jag fick panik, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ropade på hjälp medans jag sprang ut till vågorna för att leta efter Flora. När stormen väl har lagt sig & jag nästan gett upp ser jag en underbar söt tjej ligga på ett berg. Jag simmar fram dit & ser att det är Flora. Jag ser att hon fått  kinden upprivet. Jag tar tag i henne & simmar bort till en strand i närheten. Där hjälper jag henne med kinden & när jag har tvättat klart henne & hjälpt henne börjar hon vakna till.
Floras perspektiv:
Jag kände hur vågorna blev mycket större än vad dem var & jag flyter närmare ett stort berg, jag känner att jag slår i huvudet innan allt blev svart. När jag vaknar igen ser jag Justin framför mig, först blir jag lite äcklad eftersom jag fortfarande avskyr honom men när jag tänker på vad som har hänt ler jag bara. Han hjälper mig upp & ger mig sen en kram.
" Du får aldrig skrämma mig sådär igen " säger han & ger mig en puss på kinden & jag ryser till. Han kände nog antagligen att jag frös eftersom han skakade för han undrade om vi skulle åka hem. Jag nickar & vi börjar gå mot hans bil. Jag sätter mig i passagerarsätet & han backar ut & vi börjar köra mot hans hus. Jag har aldrig varit hemma hos han, eller träffat hans mamma så det ska bli riktigt kul. Hans hus var verkligen stort. Min haka föll minst 5 min när vi hade kommit fram.
" Gillar du det? " Frågar han
" Gillar? Ditt hus är det finaste jag sett! " Utbrister. Justin ler & gör sin hairflip, i verkligheten är det såå mycket sexigare. Vi går in till huset & jag hälsar glatt till hans mamma Pattie & presenterar mig själv. Sen går vi upp till Justin's rum & det var stort! Det största rummet jag sett, mitt vad dubbelt så litet. Jag slänger mig i hans säng & gör mig hemmastadd. Han kommer & lägger sig över mig & ler mot mig.
"Vad?" Undrar jag & ler tillbaka.
" Du är så söt " Svarar han & börjar kyssa mig. Men jag avbryter kyssen snabbt & springer sen iväg ut & bort. När jag kommit en bit sätter jag mig ner på en bänk & tar upp mobilen & slår in Cristians nummer.
"Hallå det är Cristian?"
"Hej det är Flora, jag kan idag, vill du träffas?"
"Visst, vi möts vid stranden, hej!"
"Okej hej" Vi läggerpå & jag springer iväg till stranden. När jag kommit fram ser jag att Cristian redan är där fast med ryggen mot. Jag går fram & håller för hans ögon.
"Gissa vem?"
"Kan det vara jordens underbaraste tjej" svarar Cristian & vänder sig om, hej! säger han & ger mig en kyss på kinden & jag ryser till..håller jag på att få känslor för Cristian?...

Förlåt för min superdåliga uppdatering, men jag har bråkat med min kille, eller ja min ex-kille så att säga så därför har jag inte orkat uppdatera...förlåt!

RSS 2.0